Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Πρίμπους-Καμμένος “τα είπαν” στην Ουάσινγκτον

Πρίμπους-Καμμένος

Τις φωτογραφίες τις έχει τραβήξει ο Μιχάλης Ιγνατίου και δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του. Όπως γράφει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είχε συνομιλία με τον Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους  το βράδυ του Σαββάτου στην Ουάσιγκτον.

Το τι ειπώθηκε είναι μάλλον εύκολο να μαντέψουμε σ΄ ότι έχει να κάνει με τα όσα είπε ο ΥΕΘΑ.Οικονομία ,άμυνα και ελληνοτουρκικά. Αυτό που μένει να δούμε είναι πως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ και το επιτελείο του θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα. Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις επί Ομπάμα ήταν εξαιρετικές μεν και η Ουάσινγκτον στήριξε την Ελλάδα τουλάχιστον σε επίπεδο δηλώσεων. Οι οποίες βεβαίως από μόνες τους δεν αρκούν. Τι θα μας προκύψει στη νέα περίοδο με πρόεδρο των Τράμπ κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει με ασφάλεια. Αρκετοί οι ελληνοαμερικανοί στο επιτελείο του,αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει τίποτα. Όπως δεν σημαίνει ότι και οι επιλογές προσώπων που στο παρελθόν έχουν εκφράσει φιλοτουρικές απόψεις θα πρέπει να δημιουργεί πανικό και απαισιοδοξια. Η αμερικανική εξωτερική πολιτική δεν θα καθοριστεί από τις ρίζες και τις απόψεις προσώπων,αλλά από τα συμφέροντα της Ουάσινγκτον.

Καλό κλίμα με το επιτελείο Τράμο φαίνεται ότι υπάρχει.

Η συνομιλία έγινε στο περιθώριο δεξίωσης που παρέθεσε ο κ. Πρίμπους σε συγγενείς και φίλους του, στο ξενοδοχείο Hay-Adams, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Λευκό Οίκο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης