Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Καύσιμα έχουμε στην ΠΑ και πετάμε και δημοσιογράφους απ΄ ότι φαίνεται

Καύσιμα έχουμε στην ΠΑ και πετάμε και δημοσιογράφους απ΄ ότι φαίνεται

Ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος είναι εξαιρετικός και το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει στην ΕΡΤ νομίζουμε ότι είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο. Ο συνάδελφος παρουσιάζει και την εκπομπή Focus η οποία απόψε στις 22:10 ασχολείται με τις εξελίξεις στην Τουρκία.Μέχρι εδώ όλα καλά.

Το επιτελείο της εκπομπής είχε την ιδέα να γίνει γύρισμα στην βάση της ΠΑ στον Άραξο,για να συνομιλήσει ο Πάνος Χαρίτος με χειριστές που κλήθηκαν εκείνη τη νύχτα να είναι σε ετοιμότητα.Πολύ καλή σκέψη.

Δεν γνωρίζουμε ποιος και για ποιο λόγο πρότεινε να πετάξει κιόλας ο δημοσιογράφος με F-16! Κάτι που τελικά έγινε!

Και ο δημοσιογράφος πολύ καλά έκανε και το πρόετεινε.Αν το πρότεινε δηλαδή. Αλλά η ΠΑ γιατί το ενέκρινε;

Επειδή άπαντες γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Κι επειδή υποτίθεται τουλάχιστον ότι μετράμε το κάθε…λίτρο καυσίμου και το κάθε λεπτό πτήσης,μήπως εκεί στο ΓΕΑ έχουν να μας απαντήσουν προς τι ήταν αναγκαία η πτήση;

Γενικώς στο ΓΕΑ το τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι δεν υπολογίζουν όσο πρέπει κόστη που μπορεί να φαίνονται “μικροέξοδα”,αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αμελητέα…

Η ανακοίνωση της εκπομπής για όσους θα σκέφθηκαν ότι δεν μπορεί λάθος θα έγινε:

“Απόψε, Τετάρτη 27 Ιουλίου, στις 22:10, στην ΕΡΤ1, ο Πάνος Χαρίτος κάνει «Focus» στις δραματικές εξελίξεις στην Τουρκία ,κι επισκέπτεται την Αεροπορική Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο, όπου συνομιλεί με τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών οι οποίοι περιπολούν νυχθημερόν πάνω από το Αιγαίο.

Το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, ο συναγερμός και ο μέγιστος βαθμός ετοιμότητας της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας. Πώς βίωσαν την απόπειρα πραξικοπήματος οι πιλότοι της Πολεμικής μας Αεροπορίας, και πώς αναπροσαρμόστηκε η αποστολή τους στο Αιγαίο. Ο Πάνος Χαρίτος πετά με τα F16 της 335 και 336 πτέρυγας μάχης και αποτυπώνει με την κάμερα της ΕΡΤ τον χαρακτήρα των περιπολιών και την καθημερινότητα των πιλότων μας”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης