Υποστηριξε το militaire
ΠΝ
09/01/2018 | 07:25 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Πάνε να ρίξουν “ευθύνες” στον κυβερνήτη της φρεγάτας ΕΛΛΗ με “ανώνυμο αξιωματούχο” για το περιστατικό νότια της Κρήτης

Πάνε να ρίξουν

“Ανώνυμος αξιωματούχος” του Λιμενικού έχει “επιστρατευθεί” για να “στηρίξει” την καταγγελία που ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος έκανε και ερώτηση στη Βουλή για το τουρκικό αλιευτικό σκάφος που μετέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ναρκωτικά νότια της Κρήτης. Υπενθυμίζουμε ότι σε ερώτηση του ο κ.Λοβέρδος ισχυρίζεται ούτε λίγο ,ούτε πολύ πως με “άνωθεν εντολή” δεν έγινε νηοψία από την φρεγάτα ΕΛΛΗ που έσπευσε στο περιστατικό! Το ΓΕΝ του απάντησε λεπτομερώς καταρρίπτοντας όσα έγραφε στην ερώτησή του και τώρα κάποιος “ανώνυμος αξιωματούχος” κάνει δηλώσεις επιρρίπτοντας ευθύνες στον κυβερνήτη της φρεγάτας!!!

Σύμφωνα με δηλώσεις του “ανώνυνου αξιωματούχου” του Λιμενικού η εντολή που είχε ο κυβερνήτης της φρεγάτας είναι να παραμείνει 10 ναυτικά μίλια από το αλιευτικό΄σκάφος!!! Από τα 10 ναυτικά μίλια δηλαδή θα έκανε τι ακριβώς η φρεγάτα; Αντί γι΄ αυτό ο κυβερνήτης  πλησίασε σε απόσταση ενός ναυτικού μιλίου κι αυτό κατά τον “ανώνυμο αξιωματούχο” έκανε τη παρουσία της φρεγάτας αντιληπτή από το πλήρωμα του αλιευτικού που άρχισε να πετά κιβώτια στη θάλασσα.

Ο “ανωνυμος αξιωματούχος” του Λιμενικού κάνει λόγο για καιρικές συνθήκες με ανέμους 5-6 μποφόρ! Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ.Λοβέρδος μάλλον τον διαψεύδει!

Για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη: όποιος έχει να πει οτιδήποτε για την υπόθεση να βγει και να το πει επώνυμα και με στοιχεία. Τα υποννοούμενα και η σεναρολογία δεν είναι αποδεκτά σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν μπορεί βουλευτές να κάνουν ερωτήσεις με σενάρια που όταν δεν “βγαίνουν” ,τότε “υποστηρίζονται” από “ανώνυμους αξιωματούχους”.

Όσο για τη προσπάθεια να ρίξουν ευθύνες στον κυβερνήτη και το πλήρωμα της φρεγάτας ΕΛΛΗ μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει.Τα όσα λέει ο “ανώνυμος αξιωματούχος” είναι όχι απλά αστήρικτα,αλλά δείχνουν ότι κάποιοι αντί να παραδεχτούν ότι έκαναν “φάουλ” με την κατάθεση της ερώτησης στη Βουλή,επιμένουν…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης