Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική
25/10/2016 | 14:56 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ο Φαήλος ο Άδωνις ο Μητσοτάκης και οι ΕΔ!

Ο Φαήλος ο Άδωνις ο Μητσοτάκης και οι ΕΔ!

Στις 16 Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες την διαγραφή του Φαήλου Κρανιδιώτη από τη ΝΔ.
Αφορμή μια ανάρτησή του εναντίον του Γ. Μουζάλα με την οποία τον “εκτελούσε”. Για την ακρίβεια ευχόταν να ήταν εκείνος που θα του ΄δενε τα χέρια πριν το απόσπασμα.

Η ανάρτηση Κρανιδιώτη  θεωρήθηκε ότι πλήττει τη ΝΔ κι έτσι ο Μητσοτάκης τον διέγραψε. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι διαφωνούμε με όσα έγραψε ο Κρανιδιώτης, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ότι στη ΝΔ δεν έχουν πολλούς με τα προσόντα του.

Τώρα έρχεται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης να υπενθυμίσει αυτό που οι παλιοί κομμουνιστές έλεγαν μεταξύ σοβαρού κι αστείου: “Αν σου χτυπήσουν τη πόρτα ξημερώματα …δεν είναι ο γαλατάς”!

Τα όσα είπε ο Γεωργιάδης στη Χίο για τους κομμουνιστές είναι επιεικώς απαράδεκτα! Η διόρθωση που επιχείρησε να κάνει χειροτέρεψε την κατάσταση. Απλά στη θέση των ψηφοφόρων του ΚΚΕ …τοποθέτησε αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ! Μια λέξη έπρεπε να πει ο Άδωνις Γεωργιάδης:συγγνώμη. Δεν θα το κάνει ποτέ βεβαίως.
Πολιτικός που του αρέσει να προκαλεί με ατάκες έχει πάρα πολλές φορές ξεφύγει. Ποτέ κανείς δεν τον μάζεψε. Κι όσο δεν του βάζουν όρια, τόσο πιο πολύ προκαλεί.
Κι εδώ έρχεται το ερώτημα για τον κ. Μητσοτάκη: Ποια είναι ακριβώς η διαφορά της περίπτωσης Κρανιδιώτη και Γεωργιάδη;
Για το πρώτο υπήρξε διαγραφή,για τον δεύτερο δεν υπάρχει καν επίσημη αποδοκιμασία έστω των δηλώσεών του! Γιατί;
Μ΄ αυτά και μ΄εκείνα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα  πρέπει να μάθει κάτι που κανείς δεν του ΄χει πει βεβαίως.
Η πιθανότητα επανόδου της ΝΔ στην εξουσία προκαλεί φόβο σε κάποιους! Για να μην παριστάνουμε τους “ξερόλες” θα αναφερθούμε μόνο σ΄ όσα εισπράττουμε στον χώρο του στρατεύματος. Για το οποίο η ΝΔ επί  ημερών Μητσοτάκη ακόμη δεν έχει τίποτα.
Στην ΝΔ χρεώνουν την άρνηση να αποδεχτεί την επίσημη και νόμιμη εκπροσώπηση των στρατιωτικών.
Χρεώνουν ότι από τη μία …σήκωσε τη Βουλή στον αέρα όταν ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ…τόλμησε να πει σε βουλευτή της ότι μάλλον δεν κατάλαβε κάποιο από τα πολύπλοκα έτσι κι αλλιώς θέματα των στρατιωτικών, αλλά τώρα …σφυράνε αδιάφορα σε συμπεριφορές που δημιουργούν ερωτήματα για την πειθαρχία στο στράτευμα!
Χρεώνουν ότι κλείνει τα μάτια και τ΄ αυτιά σε συμπεριφορές που εμπεριέχουν στοιχεία απειλής κατά στρατιωτικών.

Ίσως, λέμε ίσως όλα αυτά να εξηγούν εν μέρει -θα υπάρχουν κι άλλα- το γεγονός ότι η ΝΔ δεν εισπράττει την “κατάρρευση” του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τουλάχιστον αυτή περιγράφεται στις δημοσκοπήσεις.
Η αξιοπιστία των οποίων βέβαια έχει καταρρακωθεί τα τελευταία δυο χρόνια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης