Υποστηριξε το militaire

Ο Τόσκας “βλέπει” κοινά συμφέροντα Ελλάδας-Τουρκίας στο προσφυγικό! Βίντεο

Militaire News

Τηλεοπτική συνέντευξη στο ispmedia.gr παραχώρησε ο ο Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας,την ώρα που η εκκένωση της Ειδομένης βρισκόταν σε εξέλιξη.Προσπάθησε να αιτιολογήσει τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων από την περιοχή που γίνονται οι επιχειρήσεις εκκένωσης.

Ο Ν.Τόσκας εμφανίζεται επιθετικός έναντι των Ευρωπαίων στο εξωτερικό και έναντι της ΝΔ στο εσωτερικό.

“Δεν θα γίνουμε η τρύπα απανταχού των κατατρεγμένων», τονίζει ο Ν.Τόσκας ζητώντας από τους Ευρωπαίους να πάρουν κοινές αποφάσεις για το προσφυγικό: «Να μην κοιτάνε μόνο την αυλή τους και να βγάζουν έξω την ουρά τους»,ενώ χαρακτήρισε αντιμεταναστευτική έως και φασιστική την πολιτική που ακολουθούν οι χώρες που δεν έχουν πάρει ούτε ένα πρόσφυγα», όπως τόνισε με νόημα.

Για τις αιτιάσεις της ΝΔ και τις επιθέσεις στο πρόσωπό του ο κ. Τόσκας ζήτησε να μην μιλούν αυτοί που δεν έχουν να δείξουν κανένα έργο λέγοντας πως «κάπου υπάρχει και τσίπα». Ο κ. Τόσκας αναφέρεται επίσης:

•στη Τουρκία,για την οποία λέει ότι στο θέμα του προσφυγικού πιθανόν να έχει και κοινά συμφέροντα με την Ελλάδα.Δεν μπορούμε να ξέρουμε που τα βλέπει τα κοινά συμφέροντα…

•στην ψήφο που δίνει στα σκληρά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση κατά των πολιτών. Χρησιμοποίησε το γνωστό και πολύ βολικό σε τέτοιες περιπτώσεις ρητό περί “δέντρου και δάσους”.

• τον Αλέξη Τσίπρα τον χαρακτήρισε χαρισματικό.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον συνάδελφο Σπύρο Παπαδάκη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης