Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
30/05/2017 | 06:10 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ο “στρουθοκαμηλισμός” στις ΕΔ “ζει και βασιλεύει”! Αυτό δείχνει η υπόθεση ΠΥΡΣΕΙΑ

Ο

Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου η υπόθεση μετάδοσης …συνδικαλιστικού έγγραφου μέσω επίσημου στρατιωτικού δικτύου θα είχε προκαλέσει όχι απλά έρευνες αλλά ακόμη και αποστρατείες! Δεν χρειάζεται νομίζουμε να εξηγηθεί το γιατί…

Όπως έχει πει και ο Σαββόπουλος όμως “εδώ είναι Βαλκάνια” και ειδικότερα εδώ είναι Ελλάδα…

Η υπόθεση μετάδοσης τέτοιου εγγράφου από το σύστημα ΠΥΡΣΕΙΑ αντιμετωπίζεται από το ΓΕΣ με τη γνωστή μέθοδο του “στρουθοκαμηλισμού”.

Δεν είναι το μοναδικό “στραβό κι ανάποδο” στις ΕΔ που αντιμετωπίζεται μ΄ αυτή τη μέθοδο. Γιατί δεν είναι μόνο αυτό το θέμα που παριστάνουμε ότι δεν υπάρχει. Υπάρχουν κι άλλα πολλά. Κάποια από τα οποία συνδέονται και με το σύστημα ΠΥΡΣΕΙΑ.

Έχουμε γράψει για καταδικασμένους για ατιμωτικά αδικήματα που δεν είχαν καμία απολύτως επίπτωση στην πορεία τους. Αντιθέτως…

Μπορούν να συνεχίσουν άπαντες να αντιμετωπίζουν μ΄ αυτό τον τρόπο τέτοια ζητήματα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν μπορούμε όμως μετά να “πέφτουμε από τα σύννεφα” για την οργή του κόσμου που σε κάποιες περιπτώσεις εκδηλώνεται με τρόπο υπερβολικό. Το θέμα είναι επίκαιρο αυτές τις ημέρες.

Το προσωπικό των ΕΔ δεν είναι φορτισμένο μόνο από την οικονομική ανέχεια. Ναι, αυτό είναι το βασικό και μεγάλο πρόβλημα που αν ήταν αντιμετωπίσιμο ίσως να υπήρχε ανοχή σ΄ όλα τ΄ άλλα. Όμως μετά από οκτώ χρόνια οικονομικών δυσκολιών ήλπιζαν τουλάχιστον ότι  κάποια άλλα πράγματα που δεν είχαν να κάνουν με τα οικονομικά θα διορθώνοντας.

Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να επαναφέρουμε αυτά τα ζητήματα με κάθε αφορμή. Κάποια στιγμή, έστω και με καθυστέρηση θα δοθούν απαντήσεις. Με το κόστος της αποστολής του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ χρειάστηκε να περιμένομυε δυο χρόνια! Έχουμε υπομονή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης