Υποστηριξε το militaire
Αμυντική Βιομηχανία Πρώτη Γραμμή
15/05/2017 | 13:17 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην Intracom Defense – Για τι ενημερώθηκε

Ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην Intracom Defense - Για τι ενημερώθηκε

Η ΑΕ ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην Ελλάδα κ. Rolandas Kačinskas, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της IDE (INTRACOM Defense Electronics) στο Κορωπί, όπου τον υποδέχτηκε ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος και άλλα ανώτερα στελέχη της εταιρίας.

Ο Πρέσβης της Λιθουανίας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και να ενημερωθεί για τις σημαντικές δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης καθώς και τις διεθνείς συνεργασίες που έχει αναπτύξει η IDE με διακεκριμένες εταιρίες και φορείς.

Επίσης ενημερώθηκε για τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας WiSPR τα οποία εξοπλίζουν διαφορετικούς τύπους τεθωρακισμένων οχημάτων του Στρατού της Λιθουανίας, για το υψηλό επίπεδο βιομηχανικής συνεργασίας που έχει αναπτύξει η IDE στη Λιθουανία καθώς και για την περαιτέρω μελλοντική συνεργασία που προγραμματίζεται σε άλλους τομείς τεχνολογίας.

«Η Λιθουανία ενδιαφέρεται να επεκτείνει τη συνεργασία της με την Ελλάδα, που είναι κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ, στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας», δήλωσε ο Πρέσβης της Λιθουανίας μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης. 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης