Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
25/12/2016 | 11:19
Militaire News

Ο λάθος δρόμος της ΝΔ όπως τον περιγράφει ο Μ.Βορίδης,οδηγεί σε αδιέξοδο

Ο λάθος δρόμος της ΝΔ όπως τον περιγράφει ο Μ.Βορίδης,οδηγεί σε αδιέξοδο

Στη ΝΔ πολλοί “ράβουν κοστούμια” υπουργικά στηριζόμενοι στις πολύ ενθαρρυντικές για το κόμμα δημοσκοπήσεις. Κάποιοι έχουν την “αυτοδυναμία στο τσεπάκι τους” και γενικώς υπάρχει ένα πολύ αισιόδοξο κλίμα…Όπως συμβαίνει πάντα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αυτοί που έρχονται ή πιστεύουν ότι έρχονται στην εξουσία, σταματούν τη σκέψη και την ανάλυσή τους μέχρι την ημέρα των εκλογών.Ποτέ δεν σκέφτονται την επόμενη μέρα.

Η ΝΔ ήταν κυβέρνηση πρόσφατα…Είχε απέναντί της μια τελείως αρνητική αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ, που τότε ήταν ασυγκράτητος βλέποντας ότι η ώρα της εξουσίας πλησιάζει. Καμία συναίνεση,καμία συνεννόηση με την αποτυχημένη βεβαίως κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Τώρα η όροι έχουν αντιστραφεί. Θα περίμενε κάποιος από ένα μεγάλο κόμμα εξουσίας, να ΄χει πάρει το μάθημά του από τα παθήματά του. Η ΝΔ του Κυριακού Μητσοτάκη μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει τίποτα το νέο…Μ΄ ένα νέο άνθρωπο στην ηγεσία της κάποιοι ανέμεναν ότι το προφίλ του κόμματος θα άλλαζε και η σοβαρότητα που απαιτείται για να αντιμετωπιστεί η κρίση θα ήταν ο οδηγός της πολιτικής του.

Διβάζοντας τη συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στο ΑΠΕ καταλαβαίνεις ότι τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν ισχύει. Ο κ.Βορίδης δηλώνει ότι ότι “καμία συναίνεση και συνεννόηση δεν μπορεί να υπάρξει με τον Αλέξη Τσίπρα”.Προφανώς το κρατάει…μανιάτικο από την αντιπολίτευση που έκανε ο Τσίπρας. Φυσικά έτσι δεν πάμε πουθενά…Η ΝΔ θα το καταλάβει αν και όταν κληθεί να αναλάβει ξανά τη διακυβέρνηση της χώρας. Αν η επίσημη γραμμή είναι -κι έτσι φαίνεται- η λογική Βορίδη, τότε κάποιος πρέπει να εξηγήσει στη ΝΔ ότι είναι στον λάθος δρόμο που θα την οδηγήσει σύντομα σε αδιέξοδο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης