Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική ΥΠΕΘΑ
11/07/2016 | 12:04 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ο Καμμένος φτιάχνει ξενοδοχείο στις Φλέβες και “κόβει” ήδη την πρώτη τηλεοπτική άδεια!

Ο Καμμένος φτιάχνει ξενοδοχείο στις Φλέβες και

Για υπερπολυτελές ξενοδοχείο στις Φλέβες -όπου ασκούνται προς το παρόν τα “βατράχια” του ΠΝ- αλλά και για τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού αεροπορικού κέντρου στην Κάρπαθο δεδομένης της μεγάλης ανάπτυξης της Σούδας που θα δώσει ζωή στα νησιά το χειμώνα,έκανε λόγο ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha,σχετικά με τις επαφές που είχε στο ΝΑΤΟ και ειδικά με την αμερικανική αντιπροσωπεία.

Ο κ.Καμμένος επανέλαβε την πρόταση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τη δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχείου στις Φλέβες ύψους 3,6 δισ. ευρώ, την πρόταση ισραηλινού ομίλου για τη δημιουργία κέντρου έρευνας και τεχνολογίας στην Αίγινα ύψους 2,3 δισ. ευρώ και την πρόταση από χώρα της Μέσης ανατολής για τη δημιουργία κέντρου γιότινγκ στη Σύρο. Όπως είπε ο κ. Καμμένος, τα έργα θα γίνουν από εργολαβικές εταιρίες και το υπουργείο θα μετάσχει σε αυτά μόνο ένα πρόκειται για μόνιμες εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως λιμάνια και αεροδρόμια.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στη συζήτηση που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο -με την ευκαιρία της πρόσκλησης του πρωθυπουργού να επισκεφθεί την Ελλάδα ως εν ενεργεία πολιτικός- για τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού αεροπορικού κέντρου στην Κάρπαθο δεδομένης της μεγάλης ανάπτυξης της Σούδας που θα δώσει ζωή στα νησιά το χειμώνα.

Ο κ.Καμμένος επιβεβαίωσε την παρέμβαση Ομπάμα στον Τσίπρα για τον Πούτιν και το ρόλο που μπορεί να παίξει η Ρωσία στη Συρία. Ο ΥΕΘΑ επεσήμανε ότι η κατάσταση στη Μεσόγειο είναι ρευστή και πως  η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και διαλόγου στην περιοχή. Είναι η μόνη χώρα-μέλος της ΕΕ, του ΝΑΤΟ που διατηρεί καλές σχέσεις με τη Ρωσία, που μπορεί να συνομιλεί με όλες τις αραβικές χώρες -και με το Ισραήλ- και η οποία διαδραμάτισε και θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίλυση του προβλήματος της επιστροφής των προσφύγων στα σπίτια τους, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ΥΕΘΑ σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας «Τέλεγκραφ»,σύμφωνα με το οποίο υπάρχει καχυποψία νατοϊκών κύκλων προς το πρόσωπό του, παρατήρησε ότι κάποιοι μη φιλικοί προς τη χώρα προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κακό κλίμα και μάλιστα την ημέρα των συναντήσεων της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας με ξένους ηγέτες στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ. Το δημοσίευμα διαψεύσθηκε, οι συναντήσεις έγιναν, προσέθεσε.

Ο ΥΕΘΑ μίλησε και για τις τηλεοπτικές άδειες από τις οποίες απέκλεισε ήδη μια υποψηφιότητα.

Είπε ότι δεν θα πρέπει να είναι ιδιοκτήτες ΜΜΕ κατασκευαστικές εταιρείες. Τα ΜΜΕ δεν θα πρέπει να εξυπηρετούν τη διαπλοκή -λειτουργώντας ως 45άρια- αλλά την ενημέρωση του λαού, σχολίασε. Επ’ αυτού ο κ. Καμμένος κατέστησε σαφές ότι έχει διακόψει κάθε σχέση με τον κ. Καλογρίτσα.Με τον οποίο να σημειώσουμε ότι είναι κουμπάροι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης