Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΤΟΥΡΚΙΑ
28/05/2016 | 18:47 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ο Ερντογάν “φτιάχνει μάρτυρες του Ισλάμ” μέσω της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας

Ο Ερντογάν

Το που πάει τη Τουρκία ο Ερντογάν είναι ένα ερώτημα που εν μέρει έχει απαντηθεί:μακρυά από τη δύση,πιο κοντά στο “σκληρό” Ισλάμ και σίγουρα σε μια μορφή δικτατορίας.Πόσο άσχημα είναι τα πράγματα διερευνάται.Οι προβλέψεις δεν είναι καθόλου αισιόδοξες για τον γείτονά μας και αυτό δεν προκύπτει μόνο από τις δημόσιες τοποθετήσεις του Τούρκου Προέδρου,ο οποίος κάθε φορά που μιλά εκπλήσσει δυσάρεστα.Η απαισιοδοξία παγιώνεται και από πολλές “μικρές” λεπτομέρειες που δεν είναι όμως καθόλου ασήμαντες.

Από τα τελευταία παραδείγματα: σε πρόσφατο τεύχος του παιδικού περιοδικού που εκδίδεται με ευθύνη της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας,υπάρχουν σκίτσα που εξυμνούν τους “ισλαμιστές μάρτυρες”.

Όπως φαίνεται και από το απόσπασμα που δημοσιεύουμε,υπάρχουν σκίτσα στα οποία εμφανίζονται γονείς να εξυμνούν,μιλώντας στα παιδιά τους τους μάρτυρες!

cartoon_turkey

Ένας πατέρας λέει στο παιδί του: «Ποσό ωραίο είναι να είσαι μάρτυρας κερδίζοντας το δικαίωμα να πας στον παράδεισο».

Σε άλλο σημείο αναφέρει μια ρήση του «προφήτη» Μωάμεθ που λέει: «Ένας μάρτυρας θέλει να επιστρέψει στον κόσμο και να καταστεί μάρτυρας άλλες 10 φορές αφού θα έχει γευτεί τις τιμές του παραδείσου». Αλλού, ένα κοριτσάκι λέει στη μαμά του πόσο πολύ επιθυμεί να καταστεί «μάρτυρας». Εκείνη του απαντά: «Αν το επιθυμείς πολύ ο Αλλάχ θα βρει τρόπο να το πετύχεις”!

Από το καλό στο καλύτερο η Τουρκία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης