Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ο Ερντογάν στον τελικό της Ευρωλίγκας για φιέστα που μπορεί να ΄ναι και …κηδεία

Ο Ερντογάν στον τελικό της Ευρωλίγκας για φιέστα που μπορεί να ΄ναι και ...κηδεία

Θα πάει στον τελικό της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη ο Ερντογάν; Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star από την Κωνσταντινούπολη, ο Ταγίπ Ερντογάν αφού εκλεγεί ξανά πρόεδρος του AKP ενδέχεται να εμφανιστεί γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας Φενρμπαχτσέ εναντίον του Ολυμπιακού!

Το γεγονός ότι αντίπαλος της Φενέρμπαχτσε είναι μια ελληνική ομάδα προφανώς είναι ένα κίνητρο για τον Τούρκο πρόεδρο.

Η Τουρκία “διψά” για έναν ευρωπαϊκό τίτλο, έχει επενδύσει στο μπάσκετ γι΄ αυτό με πολλά ,πολλά εκατομμύρια, φθάνοντας στο σημείο να έχει αναλάβει την χορηγία της διοργάνωσης μέσω της Turkish Airlines.

Βέβαια ο Ερντογάν θα πρέπει να ΄χει ήδη καταλάβει ότι το ρίσκο που αναλαμβάνει είναι μεγάλο. Προφανώς στο μυαλό του έχει ένα θριαμβευτικό βράδυ αποθέωσης από 15.000 Τούρκους. Αυτό είναι το 50% του σεναρίου. Το άλλο 50% είναι να σεληνιαστούν οι ερυθρόλευκοι όπως την Παρασκευή και να μετατρέψουν τη σχεδιαζόμενη φιέστα σε μεγαλοπρεπή κηδεία.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν πάντως Έλληνες φίλαθλοι που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για το Φάιναλ Φορ τα μέτρα ασφαλείας των τουρκικών αρχών είναι ανύπαρκτα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης