Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΠΑ
25/07/2017 | 12:18 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ο ΑΝΥΕΘΑ οι “κομμένοι” στην γυμναστική Ίκαροι και η δικαιολογημένη καχυποψία

Ο ΑΝΥΕΘΑ οι

Οι στρατιωτικές σχολές έχουν κανόνες που λογικό είναι να τηρούνται.
Αν κάποιος Εύελπις, Ναυτικός Δόκιμος και Ίκαρος δεν μπορεί να τους τηρήσει, μοιραία δεν μπορεί να έχει ειδική μεταχείριση. Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν πλέον ακόμη και στο επιτελείο του ΑΝΥΘΕΑ Δημήτρη Βίτσα, μετά από τόσο καιρό στο ΥΠΕΘΑ, από το οποίο προέκυψε ζήτημα για Ίκαρους οι οποίοι δεν πιάνουν τα όρια που πρέπει στην φυσική κατάσταση. Κι αυτό κρίνεται από τον γυμναστή της Σχολής κι όχι μόνο.

Για μια από τις περιπτώσεις που προέκυψαν είχε υπάρξει πρόβλημα και πέρυσι, αλλά με κάποιο τρόπο -με ποιον άραγε- δόθηκε ακόμη μία ευκαιρία στον Ίκαρο, που είναι μεν καλός στον αέρα αλλά δεν μπόρεσε να δουλέψει και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει στο έδαφος. Και φέτος είχε τις ίδιες χαμηλές επιδόσεις στην γυμναστισκή.

Συνεπώς έχουμε δύο δρόμους: ή κάνουμε τους κανονισμούς λάστιχο ανάλογα με το πως μας βολεύει, ή τους τηρούμε για να ΄χουν όλοι ίδιες ευκαιρίες. Το να δημιουργούν κάποιοι θέματα εκεί που δεν υπάρχουν επιβεβαιώνει όσους καχύποπτα λένε από χθες ότι στόχος δεν είναι η “σωτηρία” των Ικάρων, αλλά να προκληθεί πρόβλημα στην ηγεσία του ΓΕΑ.

Το γιατί θα πρέπει να μας το εξηγήσουν από το περιβάλλον του κ.Βίτσα, όπου συμβαίνουν αρκετά ανεξήγητα…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης