Υποστηριξε το militaire
ΠΝ
23/06/2017 | 21:00 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ο Α/ΓΕΝ σε διεθνές συνέδριο στην Ολλανδία

Ο Α/ΓΕΝ σε διεθνές συνέδριο στην Ολλανδία

Ο  Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, από 20 έως 23 Ιουνίου 2017 πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ολλανδία, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου “Navy VIP Days 2017”, που διεξήχθη στο Άμστερνταμ (Amsterdam) και στο Ντεν Χέλντερ (Den Helder).

Το εν λόγω Συνέδριο συνδιοργανώθηκε, για πρώτη φορά, από το Ολλανδικό Ναυτικό και την εταιρία THALES και επικεντρώθηκε σε θέματα προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι ναυτικές δυνάμεις για την ολοκλήρωση της αποστολής τους, καθώς και στις εξελίξεις στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Ειδικότερα, το Συνέδριο απασχόλησαν μεταξύ άλλων θέματα υπό τον τίτλο «Η Ναυτική Ισχύς στη Θαλάσσια Στρατηγική και Πολιτική», «Παγκόσμιες εξελίξεις στην ασφάλεια του θαλάσσιου περιβάλλοντος – Γνωστές και άγνωστες ψηφιακές απειλές», «Επιχειρησιακές απαιτήσεις και υποστήριξη για Επιχειρήσεις Θαλάσσιας Ασφάλειας», «Η διεπαφή μεταξύ των ανθρώπινων και των αυτόνομων συστημάτων, συστήματα αυτοδιάγνωσης» και «Το όραμα της THALES στην ανάπτυξη μακροπρόθεσμων βιώσιμων συστημάτων με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αρχηγός ΓΕΝ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί επί των εξελίξεων και των τάσεων τόσο σε θέματα σύγχρονης αντίληψης σχετικά με το θαλάσσιο περιβάλλον και τη ναυτική ισχύ όσο και σε θέματα ναυτικής τεχνολογίας. Παράλληλα, ξεναγήθηκε στο Ναύσταθμο στο Ντεν Χέλντερ, όπου ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και τις εξελίξεις του Ολλανδικού Ναυτικού.

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Αρχηγός ΓΕΝ συναντήθηκε με ομολόγους του και συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης