Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
06/11/2016 | 14:41 (ενημερώθηκε 2 έτη πριν)
Militaire News

ΟΧΙ περικοπές στην Άμυνα με ηλεκτρονικό δημοψήφισμα στο AVAAZ.org! Ψηφίστε μ΄ένα κλικ

ΟΧΙ περικοπές στην Άμυνα με ηλεκτρονικό δημοψήφισμα στο AVAAZ.org! Ψηφίστε μ΄ένα κλικ

“Συναγερμός” πολιτών για τις νέες περικοπές που ζητούν οι δανειστές στα κονδύλια της Εθνικής Άμυνας.Διαψεύδοντας όσους επιμένουν να υποστηρίζουν ότι οι πολίτες συμφωνούν -στην πλειοψηφία τους- ότι οι δαπάνες για την Άμυνα είναι περίπου “άχρηστες”, πολίτες αξιοποιούν το AVAAZ.org και κάνουν ηλεκτρονικό “δημοψήφισμα” για να εκφραστεί δυνατά το όχι σε νέες περικοπές.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν με τρόπο απλό και ξεκάθαρο την αντίθεσή τους μπορούν να το κάνουν πατώντας ΕΔΩ.

To Avaaz σημαίνει «φωνή» σε πολλές γλώσσες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας. Ιδρύθηκε το 2007 με μια βασική, δημοκρατική αποστολή: να κινητοποιήσει πολίτες απ’όλη την υφήλιο για να γεφυρώσουμε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο που ζούμε και στον κόσμο που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θέλαμε.

Το Avaaz κινητοποιεί εκατομμύρια πολίτες από κάθε κοινωνικό στρώμα μέσα από δράσεις πάνω σε φλέγοντα τοπικά, εθνικά και παγκόσμια θέματα — από διαφθορά και φτώχια μέχρι ανθρώπινα δικαιώματα και κλιματική αλλαγή. Το μοντέλο διαδικτυακής οργάνωσης του Avaaz επιτρέπει σε χιλιάδες πολιτικές δράσεις, μικρές ή μεγάλες, να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια ισχυρή, συλλογική δύναμη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης