Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
15/09/2017 | 17:02
Militaire News

Ολοκληρώθηκε ο 2ος Πολιτιστικός Πλους Αιγαίου- Φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε ο 2ος Πολιτιστικός Πλους Αιγαίου- Φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 στην Κάρπαθο, ο 2ος Πολιτιστικός Πλους Αιγαίου, που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα και τη συνδρομή του Πολεμικού Ναυτικού.

 Η Κανονιοφόρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, το διάστημα 6 έως 13 Σεπτεμβρίου 2017, ταξίδεψε στα νησιά Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία, Λειψοί, Κάλυμνος, Χάλκη και Κάρπαθος.

 Σε κάθε νησί, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους, παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου», του Γιώργη Παπάζογλου, με την αφιλοκερδή συμμετοχή της Άννας Βαγενά.

 Παρουσιάστηκε παράλληλα μουσικό πρόγραμμα από ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού και παραδοσιακοί χοροί από τοπικούς συλλόγους.

 O ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε τους Φούρνους και παρακολούθησε τις εκδηλώσεις.

 Ο φετινός πολιτιστικός πλους στο Αιγαίο Πέλαγος, μέσω της παράστασης «Αγγέλα Παπάζογλου», αποτέλεσε μια αναφορά στις μνήμες και τα λόγια μιας Μικρασιάτισσας, προσφέροντας μια ιστορική περιήγηση σε τόπους που έχουν συνδεθεί με την προσφυγιά.

 Η όλη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και της παραπέρα ενίσχυσης των δεσμών τους με τους κατοίκους των νησιών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης