Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πρώτη Γραμμή ΣΤΡΑΤΟΣ
19/02/2017 | 12:12 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Οι Χρυσαυγίτες έβαλαν τη κομματική τους σημαία σε στρατιωτικά οχήματα!

Οι Χρυσαυγίτες έβαλαν τη κομματική τους σημαία σε στρατιωτικά οχήματα!

Φωτογραφίες με μέλη της Χρυσής Αυγής πάνω σε στρατιωτικά οχήματα, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ της Κυριακής. Οι φωτογραφίες προκάλεσαν συναγερμό στο ΓΕΣ ,το οποίο σε ενημέρωσή του επισημαίνει ότι πρόκειται για οχήματα που έχουν αποσυρθεί πολλά χρόνια από το στρατό και βρίσκονται σε ανοιχτούς χώρους, σε πολλά σημεία της Ελλάδας, ως εκθέματα.

Ακόμη κι έτσι δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την ασέβεια που για μια ακόμη φορά θρασύτατα επιδεικνύουν οι Χρυσαυγίτες κατά των Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν θυμόμαστε να έχει τοποθετηθεί σημαία άλλου κόμματος πάνω σε στρατιωτικό όχημα! Είδαμε τώρα ότι οι Χρυσαυγίτες έβαλαν τη δική τους! Μετά από τη προσθήκη του εμβλήματός τους στην Ελληνική σημαία, τώρα τοποθετούν το κομματικό λάβαρο πάνω σε στρατιωτικά οχήματα.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ το οποίο θα πρέπει να λάβει πάρα πολύ σοβαρά το θέμα ΧΑ στις ΕΔ:

Αναφορικά με δημοσίευμα Κυριακάτικης Εφημερίδας της 19ης Φεβρουαρίου 2017, με τίτλο “Οι Πόζες της Ντροπής στα Τανκς της Χρυσής Αυγής”, ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

– Οι φωτογραφίες του δημοσιεύματος παρουσιάζουν οπλικό σύστημα, συγκεκριμένα Αντιαεροπορικό Πυροβόλο τύπου Μ-42, το οποίο έχει αποσυρθεί από το οπλοστάσιο του Στρατού Ξηρας εδώ και 30 χρόνια περίπου και δεν υπάρχει σε κανένα στρατόπεδο του Ελληνικού Στρατού.

– Τέτοιου είδους οπλικά συστήματα, ευρίσκονται ως εκθέματα σε ανοικτούς χώρους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κατά συνέπεια η πρόσβαση σε αυτά είναι ελεύθερη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης