Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
10/11/2016 | 21:14 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Οι ΕΔ στο 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Οι ΕΔ στο 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν ενεργά στην οργάνωση και στην διεξαγωγή του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο οποίος πραγματοποιείται την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, με τη διάθεση προσωπικού και μέσων, καθώς και με την οργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων, προκειμένου να αναδειχθεί και ο ιστορικός συμβολισμός του εν λόγω αθλητικού γεγονότος.

Επιπρόσθετα, συνολικά 703 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας θα συμμετάσχουν ως αθλητές στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και στον 3ο Στρατιωτικό Μαραθώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί παράλληλα.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που πλαισιώνουν τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, το ΓΕΕΘΑ συμμετέχει με:

  • Περίπτερο του Ανώτατου Συμβούλιου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), το οποίο θα λειτουργεί στην έκθεση Μαραθωνίου στο κλειστό γυμναστήριο του TAE KWON DO στο Π. Φάληρο, από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, προβάλλοντας το επιτελούμενο, στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, έργο στον αθλητισμό.
  • Περίπτερο στην Κεντρική Πύλη του ΥΠΕΘΑ (επί της Λ. Μεσογείων), το οποίο θα λειτουργήσει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου κατά την διάρκεια του αγώνα, όπου προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβανομένων Ελλήνων Ολυμπιονικών, καθώς και Τμήμα Στρατιωτικής Μουσικής θα ενισχύουν την προσπάθεια των συμμετεχόντων αθλητών.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης