Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Οι Γερμανοί και τα ψέμματά τους για την εξαίρεση των Ελλήνων από τη συνθήκη Σέγκεν

Οι Γερμανοί και τα ψέμματά τους για την εξαίρεση των Ελλήνων από τη συνθήκη Σέγκεν

Μόλις προχθές γράφαμε για το βρώμικο παιχνίδι των Γερμανών κατά της Ελλάδας που στην ουσία έχει να κάνει με το δικό τους πολιτικό εσωτερικό παιχνίδι στο οποίο η ναζιστική ακροδεξιά αποκτά όλο και πιο προνομιακή σχέση.

Οι προκλήσεις συνεχίστηκαν με την απόφαση της Γερμανίας να εξαιρέσει τους Έλληνες πολίτες που ταξιδεύουν προς τη χώρα τους από τα προνόμια της συνθήκης Σέγκεν,με δικαιολογία τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.Ότι δηλαδή από τη χώρα μας μπορεί να ταξιδεύουν παράνομα μετανάστες. Μόνο που μάλλον οι Γερμανοί είναι ξέφραγο αμπέλι αφού όπως γράψαμε επικίνδυνος ισλαμιστής πέταξε από Γερμανία προς Ελλάδα,χωρίς καν οι γερμανικές αρχές να ενημερώσουν τις ελληνικές για το φιάσκο.

Στο βραδινό δελτίο του Antenna ,ο ανταποκριτής του σταθμού Παντελής Βαλασσόπουλος κατέρριψε με παταγώδη τρόπο τα άθλια επιχειρήματα των Γερμανών. Υπενθύμισε ότι τα τελευταία τρία χρόνια στο Ελευθέριος Βενιζέλος υπηρετούν με ελληνική έγκριση Γερμανοί αστυνομικοί ,οι οποίοι ελέγχουν και τον τελευταίο επιβάτη που μπαίνει σε πτήση για τη Γερμανία! Συνεπώς τα όσα υποστηρίζουν και τα όσα έκαναν εναντίον των Ελλήνων πολιτών με τη συνθήκη Σέγκεν είναι τελείως απαράδεκτα. Τα ακροδεξιά “παιχνιδάκια” του Βερολίνου έχουν παραγίνει.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης