Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική
02/07/2016 | 06:14 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

ΝΤΡΟΠΗ! Κυβέρνηση και αντιπολίτευση”κότες” στο “βρωμοέλληνες” του Γερμανού Ραμσάουερ

ΝΤΡΟΠΗ! Κυβέρνηση και αντιπολίτευση

“Τσιμουδιά”! Ούτε κουβέντα! Καμία αντίδραση για τη βαρύτατη ρατσιστική φράση του Γερμανού πολιτικού Πέτερ Ραμσάουερ που μας αποκάλεσε “βρωμοέλληνες”! Ακόμη και τα “παραδοσιακά” τηλεοπτικά ΜΜΕ σχετικά “χαλαρά”  έπαιξαν το θέμα!

Όπως σωστά επισημαίνει το thepressroom.gr η στάση του Μαξίμου και του ελληνικού ΥΠΕΞ προκαλεί τουλάχιστον απορία.Το ίδιο ισχύει και για την αντιπολίτευση. Κανείς δεν ενεοχλήθηκε από το γεγονός ότι ένας μέτριος Γερμανός πολιτικός,ο Χριστιανοκοινωνιστής Πέτερ Ραμσάουερ αποκάλεσε Έλληνα πολίτη “βρωμοέλληνα”;

Η αδιάφορη και αναξιοπρεπή στάση του ελληνικού πολιτικού συστήματος είναι σε πλήρη αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινής γνώμης.Στην οποία είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε,είτε όχι τα αντιγερμανικά αισθήματα έχουν δικαιολογημένα βρει πρόσφορο έδαφος. Η εμμονική στάση του Βερολίνου στο θέμα της ελληνικής κρίσης έχει  ξυπνήσει μνήμες που ποτέ δεν έσβησαν.

Όπως και να ΄χει και όσα λεφτά κι αν χρωστάμε δεν έχει το δικαίωμα ο κάθε τυχαίος πολιτικάντης να συμπεριφέρεται και να εκφράζεται με τέτοιο τρόπο εντός της χώρας.Αν ο Ραμσάουερ έχει την άποψη ότι είμαστε “βρωμοέλληνες”,τι δουλειά είχε να έρθει στην Αθήνα συνοδεύοντας τον Γκάμπριελ σε …αποστολή σωτηρίας μας.

Πως θα του φαινόταν του γραφικού Χριστιανοκοινωνιστή αν κάποιος τον αποκαλούσε νεοναζί; Δεν θα αντιδρούσε;

Η σιγή της Αθήνας στην ιταμή πρόκληση του γραφικού Γερμανού είναι απαράδεκτη. Μπορεί το πολιτικό προσωπικό να έχει αποδεχτεί ότη η χώρα έχει μετατραπεί σε γερμανικό προτεκτοράτο.Δεν το ΄χουν αποδεχτεί οι πολίτες.Την τιμή και την αξιοπρέπεια οφείλουν να υπερασπίζονται.Όλοι τους,κυβέρνηση και αντιπολίτευση…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης