Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΥΠΕΘΑ
01/07/2016 | 19:26 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Μισθολογικές προαγωγές: Τα ισοδύναμα του ΥΠΕΘΑ αρκούν για να μην “παγώσουν”;

Μισθολογικές προαγωγές: Τα ισοδύναμα του ΥΠΕΘΑ αρκούν για να μην

Υπάρχουν ισοδύναμα για να μην “παγώσουν” οι μισθολογικές προαγωγές στις Ένοπλες Δυνάμεις; Το ερώτημα προέκυψε επειδή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ.Χουλιαράκης είπε στη Βουλή ότι ακόμη το ΥΠΕΘΑ δεν έχει στείλει τη λίστα με τα μόνιμα ισοδύναμα μέτρα που απαιτούνται.

Η αλήθεια λοιπόν είναι η εξής:

•Το ΥΠΕΘΑ έχει βρει όλα τα απαιτούμενα ισοδύναμα μέτρα.Η πληροφόρηση του Miitaire.gr προέρχεται από αξιόπιστες πηγές των οικονομικών υπηρεσιών του ΥΠΕΘΑ.Το λέμε αυτό γιατί πολλές φορές στο βωμό των κομματικών αντιπαραθέσεων πολλά πράγματα δεν παρουσιάζονται όπως είναι. Η λίστα με τα ισοδύναμα του ΥΠΕΘΑ είναι έτοιμη και θα παρουσιαστεί στη σύσκεψη που έχει ζητήσει το ΥΠΕΘΑ να γίνει στο υπουργείο Οικονομικών.Σύσκεψη που δεν θα αφορά στο νέο μισθολόγιο των ΕΔ.Έχει γράψει σχετικά το Militaire.gr. Αν βέβαια το υπουργείο Οικονομικών θέλει να τις έχει νωρίτερα για να τις μελετήσει,καλό είναι το ΥΠΕΘΑ να τις στείλει.

•Το μεγάλο πρόβλημα παραμένει που θα βρει ο Τόσκας κυρίως ισοδύναμα για το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας. Και ο Θ.Δρίτσας βεβαίως για τους Λιμενικούς.Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι ότι δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα.

Το ερώτημα λοιπόν είναι τι θα γίνει αν τα υπουργεία Ναυτιλίας και Προστασίας του Πολίτη δεν παρουσιάσουν ισοδύναμα.Θα πάρει η μπάλα και τους στρατιωτικούς;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης