Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Μητσοτάκης στο ΥΠΕΘΑ και γιατί η συναίνεση των φωτογραφιών πρέπει να γίνει πράξη

Μητσοτάκης στο ΥΠΕΘΑ και γιατί η συναίνεση των φωτογραφιών πρέπει να γίνει πράξη

Αναμένοντας την γραπτή δήλωση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την επίσκεψή του στο ΥΠΕΘΑ, έφθασαν οι πρώτες φωτογραφίες.

Το κλίμα που προκύπτει από τις εικόνες Μητσοτάκη-Καμμένου είναι πράγματι συναινετικό. Κρατάμε μια επιφύλαξη για τον νέο τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη ,ο οποίος σε μία απ΄ αυτές φαίνεται πολύ βλοσυρός.Ωστόσο όπως λένε όσοι ήταν εντός της αίθουσας ΚΥΣΕΑ και ο κ.Γεωργιάδης εμφανίστηκε συναινετικός και φέρεται να είπε στον Π.Καμμένο ότι “θα ΄χουμε καλή συνεργασία”.

Μακάρι… Δε αρκούν προφανώς οι φωτογραφίες και οι δηλώσεις μόνο.Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κατάλαβε ότι η κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της Εθνικής Άμυνας είναι εξαιρετικά σοβαρή. Κι αυτό επιδεινώνεται από την προκλητική συμπεριφορά των Τούρκων.Τα πράγματα πιθανότατα θα χειροτερέψουν αν προσθέσουμε το “ναυάγιο” των συνομιλιών στο Κυπριακό.

Συνεπώς είναι περίπου αυτονόητο ότι στον χώρο της Εθνικής Άμυνας κανένας μας δεν έχει την πολυτέλεια για κομματικούς καβγάδες και αντιπαραθέσεις. Αν υπάρχει μια ελπίδα να σώσουμε τη παρτίδα,θα πρέπει να το κάνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ελπίζουμε οι ηγεσίες όλων των κομμάτων αλλά και ο ΥΕΘΑ που ηγείται και κόμματος να το ΄χουν βάλει καλά στο μυαλό τους αυτό. Ειδικά θα λέγαμε οι ηγεσίες των δύο πρώην  μόνιμων διεκδικητών της εξουσίας στη χώρα. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν τεράστιες ευθύνες για όσα σήμερα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στο χώρο της ‘Αμυνας.Θα επανέλθουμε για να εξηγήσουμε με γεγονότα αυτή την άποψη.Προς το παρόν οι φωτογραφίες από την επίσκεψη Μητσοτάκη στο ΥΠΕΘΑ.

kammenos_mitsotakis

kammenos_mitsotakis

 

kammenos_mitsotakis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης