Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΕΘΑ
07/09/2016 | 13:56 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Με ποιους Ανθυπολοχαγούς “έπαθε πλάκα” ο Καμμένος στη Μεγίστη! Τι τον εντυπωσίασε..

Με ποιους Ανθυπολοχαγούς

Το έμψυχο δυναμικό που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχει πια καμία σχέση με το “προφίλ” των αξιωματικών άλλων δεκαετιών.
Το ΄χουμε γράψει πολλές φορές ότι η γνώση και οι σπουδές που έχουν πάρα πολλά από τα στελέχη των ΕΔ, εντυπωσιάζουν.
Δεν αναφερόμαστε σε στελέχη που υπηρετούν σε γραφεία, Γενικά Επιτελεία και γενικώς θέσεις “φιλέτα”.
Ζούμε στην εποχή που ένας αξιωματικός των ΕΔ που συναναντάς πάνω σε μια βραχονησίδα, έχει περισσότερα πτυχία από τους συμβούλους του εκάστοτε ΥΕΘΑ!

Ο νυν ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος το διαπίστωσε από πρώτο χέρι στην επίσκεψή του στο  σύμπλεγμα της Μεγίστης .

Την παράσταση έκλεψαν οι δύο Ανθυπολοχαγοί που εκτελούσαν υπηρεσία στις δύο βραχονησίδες, για το επίπεδο των σπουδών τους που δεν περιορίζεται μόνο στην άψογη γνώση των στρατιωτικών αντικειμένων αλλά επεκτείνετε και σε άλλους τομείς…

Ο Ανθυπίλαρχος Γιάννης Χολίδης υπηρετεί στα τεθωρακισμένα στη Ρόδο τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις διεθνείς σχέσεις με εξειδίκευση στην ΄΄Ασφάλεια της Μεσογείου΄΄, ενώ είναι και υποψήφιος διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αιγαίου.
Γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά) και είναι συντάκτης τριών ερευνητικών εργασιών με έμφαση στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις.

kammenos_parallagi

Ο Ανθυπολοχαγός (ΠΖ) Κωνσταντίνος Καψάλης υπηρετεί και αυτός στην Ρόδο τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι και αυτός κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις διεθνείς σχέσεις με εξειδίκευση στην ΄΄Ασφάλεια της Μεσογείου΄΄.
Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες ( Αγγλικά, Ιταλικά) και συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικές εργασίες σε αντικείμενα που άπτονται της Διεθνούς Πολιτικής και των Διεθνών Σχέσεων.

Γι΄ αυτούς τους στρατιωτικούς κάποιοι γραφειοκράτες στο υπουργείο Οικονομικών συζητούν και ξανασυζητούν για την εκ νέου περικοπή του μισθού τους!!! Εννοείται ότι όπως κι όλοι οι σπουδαγμένοι συνάδελφοί τους δεν εισπράττουν ΟΥΤΕ μισό ευρώ για τις επιπλέον γνώσεις τους!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης