Υποστηριξε το militaire
Breaking News Διεθνή Πολιτική Πρώτη Γραμμή
22/01/2017 | 14:16 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Μακαρθισμός” στην εποχή του Τράμπ; Η μυστική υπηρεσία ερευνά τη …Μαντόνα

Η εποχή Τράμπ μόλις ξεκίνησε και ήδη έχει αρχίζει να θυμίζει κάτι από την εποχή του “Μακαρθισμού”. Τότε που είχε ξεκινήσει το κυνήγι “κομμουνιστών” κυρίως στον καλλιτεχνικό – πνευματικό κόσμο των ΗΠΑ. “Κομμουνιστές” τώρα δεν υπάρχουν. Αλλά όσοι δημόσια διαδηλώνουν και μιλούν κατά του Τράμπ δεν θα περάσουν και πολύ καλά.

Ο νέος πρόεδρος τα ΄χει βάλει πρώτα απ΄ όλα με τους δημοσιογράφους. Ο Τραμπ είπε ότι οι δημοσιογράφοι είναι μεταξύ των «πλέον ανέντιμων ανθρωπίνων όντων στον πλανήτη». Θα ΄χει πολλά να πει επί τους θέματος με τον…Ερντογάν. Μπορεί ο Τράμπ να έχει απολύτως δικαιολογημένα παράπονα από τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ στις ΗΠΑ,αλλά το “τσουβάλιασμα” όλων είναι επικίνδυνη λογική.

Πιο επικίνδυνη ακούγεται η είδηση από τις ΗΠΑ που λέει ότι η  η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ, ξεκινά έρευνες για τη…Μαντόνα, ύστερα από την συμμετοχή της και την ομιλία που έβγαλε στην «Πορεία των Γυναικών» στην Ουάσιγκτον!!!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ  αυτό φέρεται ότι είπε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gateway Pundit. Ωστόσο τις πληροφορίες αυτές αρνήθηκε να σχολιάσει η Μυστική Υπηρεσία.

 Πάντως το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μυστική Υπηρεσία γνωρίζει τα σχόλια της Μαντόννα και θα ξεκινήσει έρευνες, αλλά την τελική απόφαση για το εάν πρέπει ή όχι να ασκηθεί δίωξη εναντίον της θα την πάρει το Γραφείου του Εισαγγελέα των ΗΠΑ.

 Η Μαντόνα στην παθιασμένη ομιλία της είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι θυμωμένη. Ναι είμαι εξοργισμένη. Ναι έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα».

 Μεταξύ άλλων στη συγκέντρωση ήταν η Σερ, η Αμέρικα Φερέρα, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Αλίσια Κιζ και η Έιμι Σούμερ.

 Η Μαντόνα που ήταν στην λίστα των ομιλητών είπε ακόμα προς το πλήθος: «Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης. Για την εξέγερση, με την άρνησή μας ως γυναίκες να δεχτούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας». Και συνέχισε: «Ό,τι είναι μοναδικό, διαφορετικό τώρα μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί έγκλημα». «Ήρθε αυτή η στιγμή του σκότους για να μας ξυπνήσει, f***k σηκωθείτε», φώναξε.

Η αγαπημένη ταινία του Ντόναλντ Τραμπ, όπως δηλώνει ο ίδιος, είναι ο Πολίτης Κέϊν. Ας ρίξει μια ματιά και στο “Καληνύχτα και Καλή Τύχη”. Η δεύτερη θα του χρειαστεί αν συνεχίσει έτσι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης