Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική
02/08/2017 | 06:40 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Μήπως να κάναμε μια εξεταστική και για τα Ίμια; Με αφορμή τις δηλώσεις Πάγκαλου για τις ΕΔ

Μήπως να κάναμε μια εξεταστική και για τα Ίμια; Με αφορμή τις δηλώσεις Πάγκαλου για τις ΕΔ

Θεόδωρος Πάγκαλος…Πρώην αριστερός, πρώην ΠΑΣΟΚ αφού κατά δήλωσή του ψηφίζει πλέον “δαγκωτό ΝΔ”, πρώην ΥΠΕΞ. Αυτό το τελευταίο και να θέλαμε να το ξεχάσουμε δεν γίνεται. Κάθε χρόνο στην επέτειο των Ιμίων το θυμομαστε…

Το κακό για τον κ. Πάγκαλο και την τότε κυβέρνηση Σημίτη, είναι πως κάθε χρόνος που περνά όλο και περισσότερα στοιχεία αποδεικνύουν ότι για  εκείνη τη νύχτα των Ιμίων οι ευθύνες ανήκουν σχεδόν αποκλειστικά στους πολιτικούς που κλήθηκαν να διαχειριστούν τη κρίση. Ο κ. Πάγκαλος ήταν εκ των πρωταγωνιστών…

Μια και είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία …οι εξεταστικές επιτροπές, ίσως θα ΄ταν χρήσιμο να κάναμε και μία για τα Ίμια! Εδώ έχουμε κάνει άλλες κι άλλες για θέματα που γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι δεν θα έχουν κανέναν αποτέλεσμα. Έχουν παραγραφεί τα όποια αδικήματα θα πουν κάποιοι από το 1996; Η πολιτική ανοησία είναι “έγκλημα διαρκές” και οι δημόσιες παρεμβάσεις του κ.Πάγκαλου,ειδικά για τα θέματα των ΕΔ είναι η απόδειξη.

Θα ήταν ίσως χρήσιμο να ακούσουμε τι θα είχαν να πουν όλοι οι πρωταγωνιστές -όσοι απέμειναν- για εκείνη τη νύχτα των ατελείωτων τηλεφωνημάτων και των επαφών. Τη νύχτα που οι υπουργοί του Σημίτη, έστελναν τον Ναύαρχο Λεωνίδα Βασιλικόπουλο, διοικητή της ΕΥΠ τότε, να ενημερώσει…τον Μαντέλη για τα Ίμια! Απλά να ακουστούν και να μάθει ο κόσμος. Να καταλάβει, ποιος βγαίνει και με θράσος κάνει κριτική στις Ένοπλες Δυνάμεις επειδή δεν…έτρεξαν να σβήσουν τη φωτιά στη γειτονιά του! Με την ευκαιρία ας ενημερώσει κάποιος τον κ.Πάγκαλο ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αυτή η δουλειά των ΕΔ! Προφανώς τόσα χρόνια στην πολιτική το ξέρει, αλλά τον βόλευε κι αυτόν και πολλούς άλλους κάθε φορά που τα πράγματα γινόταν δύσκολα να φωνάζει τους “αντιπαραγωγικούς” όπως είχε αποκαλέσει τους στρατιωτικούς.

Ποιος είναι το πρόβλημα του κ.Πάγκαλου με τις ΕΔ δεν ενδιαφέρει. Τα… “σώψυχα” του καθενός είναι δικό του θέμα. Ας κρατήσει τις απόψεις του για τον εαυτό του κι ας βρει άλλα θέματα για τις ραδιοφωνικές του παρεμβάσεις στον ΒΗΜΑ Fm ο οποίος δίνει ακόμη βήμα στον απόμαχο πολιτικό που νομίζει ότι λόγω ηλικίας μπορούν να του συγχωρούνται τα πάντα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης