Υποστηριξε το militaire
Breaking News Αμυντική Βιομηχανία Πρώτη Γραμμή
18/02/2017 | 08:46 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Μέτωπο” ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κατά του Ναύαρχου Χρηστίδη! Κάτι έκανε σωστά

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης έχει απέναντί του τη ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ και μετά από τη παραίτησή του και τον ΣΥΡΙΖΑ! Νομίζουμε ότι κάτι έκανε σωστά στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα…Ή τουλάχιστον προσπάθησε να το κάνει.

Μετά από το ΠΑΣΟΚ που έσπευσε με ανακοίνωσή του να σχολιάσει αρνητικά τη θητεία του κ.Χρηστίδη στα ΕΑΣ, η συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ, πήρε τη σκυτάλη. Μ΄ ένα πολύ σκληρό κείμενο κατά του Ναυάρχου οι εργαζόμενοι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ αναφερόμενοι στα προβλήματα των ΕΑΣ λένε:

•“Τα ΕΑΣ για να επιβιώσουν χρειάζονται τη συσπείρωση όλων των δυνάμεων τους χωρίς διαχωρισμούς και πρέπει ΑΜΕΣΑ να αποκατασταθεί η ηρεμία στο προσωπικό, πρέπει να δουλέψουμε ΟΛΟΙ για να σηκώσουμε την παραγωγή και να εκτελέσουμε τις συμβάσεις χωρίς άλλες καθυστερήσεις”.

Κρατάμε το “πρέπει να δουλέψουμε ΟΛΟΙ”.

  • “Για να μπουν όμως μπροστά οι μηχανές της παραγωγής θα πρέπει να λυθούν τα προβλήματα της χρηματοδότησης της εταιρείας, να προσληφθεί ΑΜΕΣΑ εργατοτεχνικό προσωπικό και να ξεκαθαρίσει η Κυβέρνηση τα θέματα της αξιολόγησης ώστε να γνωρίζουμε όλοι που πηγαίνει η εταιρεία”.

Το πρόβλημα της εταιρείας δεν είναι μόνο η χρηματοδότησή της. Γράψαμε ότι τα ΕΑΣ έχουν πάρει 1,2 δις σε περίπου μια δεκαετία! Συνεπώς κάποια μαύρη τρύπα υπάρχει κάπου και πρέπει να κλείσει. Οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ που ανήκει στη ΝΔ ,η οποία και πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία προφανώς θα συμφωνούν ότι τα ΕΑΣ για να σωθούν θα πρέπει να λειτουργήσουν με όρους ιδιωτικού τομέα κι όχι απλά να χρηματοδοτούνται.

  • “Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα συναινέσουμε σε μεγαλύτερη συρρίκνωση δραστηριοτήτων σε κλείσιμο εργοστασίων και θα αντιδράσουμε σε κάθε ενέργεια που θα πλήξει την δουλειά μας και τις θέσεις εργασίας”.

Μακάρι είναι το μοναδικό μας σχόλιο…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης