Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πρώτη Γραμμή
22/12/2016 | 19:04 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Λύση στο “φέσι” της Εθνικής στο ΠΝ μετά από τα δημοσιεύματα του Militaire και την παρέμβαση ΠΟΕΣ!

Λύση στο

Χρειάστηκαν δύο δημοσιεύματα του Militaire.gr και η παρέμβαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών με ανακοίνωση, για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός της Εθνικής Τράπεζας και να δώσει στο ΠΝ  και στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιώς, τα 28.000 ευρώ που “κέρδισαν” τα στελέχη του ΠΝ, με τη συμμετοχή τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Συμμετοχή μέσω sms από τα οποία λόγω τεράστιας συμμετοχής η Εθνική είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει 28.000 ευρώ.

Εδώ και περίπου ένα χρόνο τα χρήματα αναμένονταν.

Μετά από τα δημοσιεύματα του Militaire.gr και την παρέμβαση της ΠΟΕΣ  η Εθνική Τράπεζα σήμερα ενημέρωσε ότι τα χρήματα πιστώνονται άμεσα.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣ αναφέρει:

“Μετά το σχετικό έγγραφό μας άμεση ήταν η κινητοποίηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Διευθυντή Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας και του Ομίλου, κ. Νίκου Μαρινάκου, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας, υπήρξε η διαβεβαίωση και δέσμευση του πρώτου ότι, αφού εντοπίστηκε ταχύτατα το σφάλμα, το χρηματικό ποσό των 28.000 ευρώ θα αποδοθεί άμεσα στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιώς, μεταφέροντας τα καλύτερα λόγια για το Δντή αυτού”.

Τέλος καλό, όλα καλά. Θα ήταν καλύτερα αν δεν χρειαζόταν να υπάρξει “γκρίνια” για να γίνουν τα αυτονόητα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης