Υποστηριξε το militaire
Militaire News

ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: 4 οι νεκροί 20 οι τραυματίες

ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: 4 οι νεκροί 20 οι τραυματίες

Συναγερμός στην αστυνομία έχει σημάνει στη βρετανική πρωτεύουσα, μετά το φερόμενο ως τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε στο κοινοβούλιο.

Με τις ως τώρα πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, έπεσαν πυροβολισμοί έξω από το κοινοβούλιο, έπειτα από την επίθεση ενός άνδρα,

Οι αρχές, όπως έγινε γνωστό, αντιμετωπίζουν και τα δύο περιστατικά ως τρομοκρατικές επιθέσεις. Εν τω μεταξύ, ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται σταθμευμένο έξω από την βρετανική Βουλή, έχει κριθεί ως ύποπτο και οι αρχές αναμένεται να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο αρχηγός της βρετανικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας δήλωσε πως τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν στην επίθεση έξω από το κτίριο του βρετανικού κοινοβουλίου. Όπως τόνισε, ανάμεσα στους νεκρούς πιστεύεται ότι βρίσκεται και ο δράστης της επίθεσης, με τις αρχές να εκτιμούν ότι είναι και ο μοναδικός.

Ένας αστυνομικός είναι επίσης μεταξύ των ανθρώπων που σκοτώθηκαν, από το μαχαίρι του δεράστη, αυτό μετέδωσε το BBC επικαλούμενο έναν βουλευτή ο οποίος προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στο θύμα.

Συγκεκριμένα, ο δράστης ο οποίος σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες είναι μεσήλικας ασιατικής καταγωγής, σκόρπισε τον πανικό κατευθυνόμενος προς το κοινοβούλιο με το αυτοκίνητό του, περνώντας από τη γέφυρα Ουέστμινστερ που βρίσκεται πολύ κοντά, όπου ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και άρχισε να χτυπάει ανθρώπους.

Δείτε φωτογραφίες στο thepressroom.gr

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης