Υποστηριξε το militaire
Militaire News

ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΙΘΕΣΗ: “Ξορκίζοντας” το τέρας των ασύμμετρων απειλών με δηλώσεις!

ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΙΘΕΣΗ:

Ακόμη μία φρικιαστική τρομοκρατική επίθεση. Ξανά στο Λονδίνο. Ποια πόλη θα ΄ναι η επόμενη κανένας δεν μπορεί να προβλέψει. Όλοι μας είμαστε υποψήφια θύματα φανατικών. Θα διαβάσετε τις δηλώσεις των ηγετών απ΄ όλο τον κόσμο για την φρίκη στο Λονδίνο. Θα σας θυμίσουν όσα είχαν ειπωθεί στην προηγούμενη τρομοκρατική επίθεση.Για κάποιες ώρες όλοι θα ΄μαστε σοκαρισμένοι.Και μετά; Μετά θα περιμένουμε τ΄ άσχημα μαντάτα από κάποια άλλη γωνιά του πλανήτη. Με δηλώσεις δεν αντιμετωπίζεται η κατάσταση. Ούτε με καταστολή.Κανένας,πουθενά, όσο ισχυρός κι αν αισθάνεται δεν μπορεί να αντιμετωπίσει έναν φανατικό που κάνει όπλο το ίδιο του το κορμί. Αυτές οι ανθρώπινες βόμβες μίσους δεν μπορούν να εξουδετερωθούν από κανένα υπερσύγχρονο “αντιτρομοκρατικό σύστημα”.Οι “βόμβες μίσους” εξουδετερώνονται εκεί που δημιουργούνται. Στις εστίες πολέμου που αναίτια η ίδια η Δύση προκάλεσε. Στην εξαθλίωση που γεννά το μίσος και του δίνει χώρο να αναπτυχθεί.Η Δύση έχει ευθύνες για το αποτρόπαιο τέρας της ασύμμετρης τρομοκρατίας που μας απειλεί.Πρέπει γρήγορα να το καταλάβει,να το αποδεχτεί και να κάνει ότι πρέπει για να το αντιμετωπίσει. Καλές οι δηλώσεις καταδίκης αλλά δεν πρόκειται να μας προστατεύσουν.

Οι αντιδράσεις:

ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Τερέζα Μέι, Βρετανίδα πρωθυπουργός «Το φρικτό συμβάν στο Λονδίνο αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική επίθεση». Σαντίκ Καν, δήμαρχος του Λονδίνου «Πρόκειται για μια επίθεση εσκεμμένη και θρασύδειλη ενάντια στους αθώους Λονδρέζους και τους επισκέπτες της πόλης μας που διασκέδαζαν το Σάββατο βράδυ. Δεν υπάρχει καμία πιθανή δικαιολογία για τέτοιες βάρβαρες πράξεις». Τζέρεμι Κόρμπιν, ηγέτης των Εργατικών «Οι σκέψεις μου βρίσκονται στα θύματα και στις οικογένειές τους. Ευχαριστίες στις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας». Νίκολα Στάρτζον, πρωθυπουργός Σκωτίας «Σοκαριστικά νέα από το Λονδίνο»

ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ

«Ό,τι κι αν μπορούν να κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες για να βοηθήσουν το Λονδίνο και το Ηνωμένο Βασίλειο, θα το κάνουμε – ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ!»

Στέιτ Ντιπάρτμεντ

«Θρασύδειλες επιθέσεις εναντίον αθώων πολιτών». «Όλοι οι Αμερικάνοι είναι αλληλέγγυοι με τον βρετανικό λαό».

ΕΕ Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, πρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Έμαθα με φρίκη για τα τελευταία γεγονότα στο Λονδίνο. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους».

ΓΑΛΛΙΑ Εμανουέλ Μακρόν

«Απέναντι σε αυτή τη νέα τραγωδία, η Γαλλία είναι περισσότερο από ποτέ στο πλευρό του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι σκέψεις μου πάνε στα θύματα και στους οικείους τους».

ΚΑΝΑΔΑΣ Τζάστιν Τριντό

«Φρικτές οι ειδήσεις από το Λονδίνο. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης