Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΠΝ
13/07/2016 | 16:08 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Γίνε Κωπηλάτης της Τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ! Που δηλώνετε συμμετοχή για να την ταξιδέψετε!

Γίνε Κωπηλάτης της Τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ! Που δηλώνετε συμμετοχή για να την ταξιδέψετε!

Εμπειρία που νομίζουμε ότι πολλοί θα θέλετε να ζήσετε. Μπορείτε για λίγες ώρες να είστε ένας από τους 170 κωπηλάτες της θρυλικής αρχαίας τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ! Το ΓΕΝ είχε μια εξαιρετική ιδέα η οποία έχει μπει σε εφαρμογή. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να ζήσει ως κανονικός κωπηλάτης -για να ξεχάσει την “κωπηλασία της καθημερινότητας- πρέπει να βιαστεί! Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του ΠΝ και δείτε τις φωτογραφίες για να έχετε και μια ιδέα πως θα πρέπει περίπου να είστε ντυμένοι. Για να τα βγάλετε πέρα…

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Το Πολεμικό Ναυτικό, άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ελληνισμό από την εποχή των Περσικών πολέμων, έχει ταυτιστεί με τα “ξύλινα τείχη” της θρυλικής τριήρους, που αποτέλεσε τον προμαχώνα της ελευθερίας και εφαλτήριο για τη δημιουργία του “Χρυσού Αιώνα” της αρχαίας Αθήνας.

      Στο πλαίσιο αυτό, το Πολεμικό Ναυτικό διοργανώνει ολιγόωρο πλου την Κυριακή 24 Ιουλίου και ώρα 10:00 με σημείο απόπλου/κατάπλου το Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης (Τροκαντερό Παλαιού Φαλήρου).

      Μπες και εσύ στα “ξύλινα τείχη”, γίνε ένας από τους 170 κωπηλάτες της τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ και βίωσε τη ναυτική μας παράδοση σε μία μέρα γιορτής για όλους.

      Δηλώσεις συμμετοχής (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) :

[email protected]

      Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

kopilatos_triiris

triiris

triiris

triiris

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης