Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική
16/01/2017 | 07:30 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου με θέμα Κρίσεις Αρχηγών! Στις 9.00 η συνεδρίαση, ποια είναι τα σενάρια

ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου με θέμα Κρίσεις Αρχηγών! Στις 9.00 η συνεδρίαση, ποια είναι τα σενάρια

Πληροφορίες του Militaire.gr αναφέρουν ότι στις 9.00 το πρωί θα γίνει συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ με θέμα κρίσεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων. Άπαντες στο ΥΠΕΘΑ είναι “σφίγγες”, ωστόσο οι πληροφορίες του Militaire.gr κάνουν λόγο για αλλαγές Αρχηγών κι όχι για αλλαγή. Δεν θα αποστρατευθεί δηλαδή ένας Αρχηγός. Ρισκάροντας μια πρόβλεψη θα λέγαμε ότι το σχέδιο που υπάρχει και με βάση το οποίο θα γίνει η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, προβλέπει ακόμη και την αποστρατεία τριών από τους τέσσερις Αρχηγούς.

Οι κρίσεις σε επίπεδο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων πιθανόν να αναμένονταν αργότερα. Ωστόσο η έναρξή τους στην Πυροσβεστική είχε αρχίσει να δημιουργεί κάποια σενάρια για επίσπευσή τους.

Είναι μια ένδειξη για πρόωρες εκλογές; Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει σ΄  όλους τους τόνους ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Στην ελληνική πραγματικότητα βέβαια έχουμε συνηθίσει να συνδέουμε ,τα τελευταία χρόνια την όποια χρονική επίσπευση των κρίσεων με πρόωρες εκλογές. Το παράδειγμα του καλοκαιριού του 2009 με την κυβέρνηση Καραμανλή να κάνει κρίσεις τον Αύγουστο και αμέσως μετά να κάνει εκλογές είναι το πιο ενδεικτικό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης