Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Άποψη
28/02/2017 | 07:00 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

ΚΡΙΣΕΙΣ στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορεί να γίνουν με sms! Τι πρέπει να τηρήσουν οι Αρχηγοί

ΚΡΙΣΕΙΣ στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορεί να γίνουν με sms! Τι πρέπει να τηρήσουν οι Αρχηγοί

Κρίσεις ξεκινούν αύριο πρωί, πρωί στις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόθεση όλων των Αρχηγών είναι να υπάρξει “ανανέωση”. Κάτι που μεταφράζεται σε “κρίσεις σε βάθος”.

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.Το βασικό κριτήριο στις κρίσεις -κατά τη γνώμη μας- δεν μπορεί να είναι αριθμητικό, αλλά ποιοτικό. Ποιοι είναι οι ικανοί να μείνουν και ποιοι όχι. Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα κάθε χρόνο.

Η περίοδος που διανύουμε απαιτεί να γίνουν κρίσεις με όσο το δυνατόν πιο αξιοκρατικά κριτήρια. Για να κοιμόμαστε σχετικά ήσυχα όλοι μας. Πρώτα απ΄ όλα οι πολίτες και μετά οι υπουργοί αλλά και οι Αρχηγοί που θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις.

Γι΄ αυτό το λόγο τα κινητά τηλέφωνά τους είναι καλό να κλείσουν! Να μην δέχονται κλήσεις που σίγουρα θα γίνουν από κομματικά γραφεία, όλων των κομμάτων και να μην ανταλάσσονται sms για “να σωθεί το παιδί”. Οι τηλεφωνικές …κινητοποιήσεις σωτηρίας ακόμη και την ώρα που το Συμβούλιο Αρχηγών βρίσκεται σε εξέλιξη είναι δυστυχώς πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια…

Δεν αρκεί να ακούμε δηλώσεις για το καλύτερο στράτευμα του κόσμου και για την υπερηφάνεια που ΄χουμε γι΄ αυτό. Χρειάζονται και πράξεις για να το αποδεικνύουμε. Οι κρίσεις δεν μπορεί να έχουν σχέση με κομματικά επιτελεία και τις επιθυμίες τους. Οι Αρχηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι προς το δικό τους συμφέρον να επιλέξουν τους άριστους! Γιατί αν κάτι στραβό μας προκύψει οι ίδιοι κομματικοί αξιωματούχοι -απ΄ όλα τα κόμματα- που αύριο θα ψάξουν να τους βρουν στο τηλέφωνο για “κάποιο παιδί”, θα τους ρίξουν στην πυρά!

Ας το ΄χουν στο μυαλό τους…

Καλές κρίσεις λοιπόν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης