Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
25/09/2016 | 10:39 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Κλίμα σκανδαλολογίας για τα hotspots και οργισμένη αντίδραση Βίτσα

Κλίμα σκανδαλολογίας για τα hotspots και οργισμένη αντίδραση Βίτσα

Κλίμα σκανδαδολογίας με τις τροφοδοσίες των προσφύγων και μεταναστών στα hotspots, στο οποίο πάνε να μπλέξουν και τις ΕΔ! Μόνο αυτό τους έλειπε…

Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει ο Τ.Χατζής αναφέρθηκε σε προσπάθεια να γίνει διαγωνισμός στην Λέρο όπου χαρακτηρίζεται “φωτογραφικός” για συγκεκριμένη επιχείρηση κέτερινγκ. Κι αυτό σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού στηρίζεται στο γεγονός ότι υπάρχει όρος που προβλέπει ότι η εταιρεία που θα αναλάβει την τροφοδοσία πρέπει να έχει κύκλο εργασιών 3.800.000 ευρώ.

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας ο οποίος επεσήμανε ότι “τέτοιος διαγωνισμός δεν πρόκειται να υπάρξει”. Υπενθύμισε ότι όλοι οι διαγωνισμοί αφορούν μηνιαίες συμβάσεις. Ο κ.Βίτσας κατηγόρησε τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριο Λαζαρίδη που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής ότι λέει ψεύδη.

Το θέμα είναι ότι οι ΕΔ καλούνται να λειτουργήσουν μέσα σ΄ ένα κλίμα σκανδαλολογίας το οποίο κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη δουλειά τους. Οι στρατιωτικοί ξέρουν ότι σ΄ αυτές τις περιπτώσεις οι πολιτικοί πάντα ψάχνουν να ρίξουν κάπου το μπαλάκι! Και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη δουλειά τους.

Καλό θα είναι όλα τα κόμματα να προσέξουν πως διαχειρίζονται τις “κοκορομαχίες” τους. Δεδομένο ότι πρέπει να αφήσουν εκτός τις ΕΔ που εκτελούν εντολές και δεν παίρνουν αποφάσεις.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης