Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
05/08/2017 | 06:31 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Κι όμως “έρχεται” κι άλλο “σωματείο” Ενόπλων Δυνάμεων!!!

Κι όμως

Όλα τα ΄χαν οι Ένοπλες Δυνάμεις, ένα ακόμη …σωματείο τους έλειπε! Κι όμως κυκλοφορεί ευρέως η πληροφορία και μεταδόθηκε από τον Bluesky ότι είναι προς ανακοίνωση το  Σωματείο Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμενων! Οι φήμες που το συνοδεύουν κάνουν λόγο για 2000 μέλη ,αλλά και για πρωταγωνιστικό ρόλο της Χρυσής Αυγής, που μπορεί να ΄ναι εναντίον του λεγόμενου “συνδικαλισμού”, αλλά προφανώς θέλει να παίξει στο παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δυο χρόνια με “σωματεία”, και “ομοσπονδίες” να εμφανίζονται από το πουθενά!

Είναι η δικαίωση όσων εδώ και μήνες φωνάζουν προς τη πολιτική ηγεσία να τελειώσει μ΄ αυτό το επικίνδυνο για τις ΕΔ θέμα. Φαίνεται όμως ότι η σοβαρότητα του θέματος έχει υποτιμηθεί, παρά τα πολλά καμπανάκι κινδύνου που έχουν χτυπήσει ,ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Δυστυχώς τα κόμματα εξουσίας δεν μπορούν να κατανοήσουν ούτε τη σοβαρότητα του θέματος, ούτε το μέγεθος του κινδύνου που έχει προκληθεί με την εμφάνιση πολλών διαφορετικών “οργάνων και φορέων” που θέλουν να “σώσουν” τους στρατιωτικούς!

Υποτίθεται ότι το θέμα της δημόσιας έκφρασης των στρατιωτικών θα ρυθμιστεί οριστικά και αμετάκλητα με το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης