Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πρώτη Γραμμή ΥΠΕΘΑ
09/02/2017 | 21:30 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Καμμένος προς Τουρκία: ” Δεν υπάρχει τίποτα προς διαπραγμάτευση”

Καμμένος προς Τουρκία:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων στρατιωτών και σμηνιτών της Α΄ ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Αεροπορική Βάση Τρίπολης. Από εκεί αναφέρθηκε στην ένταση που επικρατεί στην περιοχή μας και ειδικά στο Αιγαίο.

Είπε μεταξύ άλλων ο Καμμένος:

Σχεδόν καθημερινά, γινόμαστε κοινωνοί εξελίξεων που μεταβάλλουν το σύγχρονο γεωπολιτικό, γεωστρατηγικό και γεωοικονομικό περιβάλλον.

 Η Ελλάδα έχει πλέον σοβαρούς και προφανείς λόγους να διατηρεί στρατιωτική δύναμη υψηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας, τόσο για την αντιμετώπιση των υφισταμένων απειλών, όσο και των εν δυνάμει απειλών.

 Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία, πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση της εθνικής μας άμυνας, επιδιώκει τη βέλτιστη αξιοποίηση προσωπικού και μέσων και εργάζεται ακατάπαυστα για την επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν.

 Η υπέρβαση των σημερινών συγκυριακών δυσκολιών απαιτεί να εργασθούμε με εθνική ομοψυχία και απόλυτη υπευθυνότητα για το συλλογικό συμφέρον της Πατρίδος μας.

 Δηλώνουμε δε, προς πάσα κατεύθυνση ότι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα και είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης