Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΠΑ
20/10/2017 | 06:24 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Τι γίνεται με την Boeing και τα F-15; Πληροφορίες για “ενημέρωση του ΥΕΘΑ” στις ΗΠΑ…

Τι γίνεται με την Boeing και τα F-15; Πληροφορίες για

Διαπραγματευόμαστε για τον εκσυγχρονισμό των F-16 και θα ΄ναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα διαπραγμάτευση, αν πράγματι τα 2,4 δις που ανακοίνωσε ο Τραμπ “κατέβουν” ακόμη και στο 1,4. Ωστόσο φαίνεται ότι κάτι γίνεται με τα F-15 της Boieng, αεροσκάφη τα οποία ποτέ δεν “σβήστηκαν” από το μυαλό κάποιων στο ΥΠΕΘΑ και ειδικά από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο.

Η φράση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ περί αγοράς αεροσκαφών από την εταιρεία Boeing εξηγήθηκε από κάποιους στην Αθήνα με την αγορά νέων αεροπλάνων από την Aegean. Δύσκολο ο Τραμπ να ΄χει κάνει τέτοιο λάθος.

Οι υποψίες ότι κάτι τρέχει ακόμη με την υπόθεση των F-15 αναζωπυρώνεται από την πληροφορία που ΄χει το Militaire.gr και θέλει τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο να είχε ενημέρωση σε πολύ υψηλό επίπεδο από την Boeing. Να τον ενημέρωσαν για τα πολιτικά αεροσκάφη της Aegean, λίγο απίθανο ακούγεται.

Ο Καμμένος αρκετές φορές στο παρελθόν έχει αναφερθεί στο F-15 Strike Eagle, πιστεύοντας ότι μ΄ αυτό το αεροσκάφος θα καλύπτεται αεροπορικά και η Κύπρος.

Οι Αμερικανοί κατά καιρούς είχαν στείλει μηνύματα για δυνατότητα να δοθούν στην Ελλάδα μεταχειρισμένα F-15, όχι όμως στην έκδοση του Strike Eagle. Τώρα λένε οι πληροφορίες ότι συζητούν κι αυτό το ενδεχόμενο.

Το F-15 είναι αερροσκάφος που μπορεί να κάνει φοβερή δουλειά όχι μόνο στο Αιγαίο, αλλά και πολύ μακρυά απ΄ αυτό. Άνετα καλύπτει την Κύπρο και μπορεί να μεταφέρει πολύ μεγάλο φορτίο όπλων.

Αν πράγματι “κάτι υπάρχει” με την Boeing θα φανεί πολύ σύντομα. Ίσως και πριν “κλειδώσει” η συμφωνία για τα F-16

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης