Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πρώτη Γραμμή ΤΟΥΡΚΙΑ
20/12/2016 | 06:42 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ισλαμικό μίσος και απειλές κατά της Ευρώπης από τα όργανα του Ερντογάν!

Ισλαμικό μίσος και απειλές κατά της Ευρώπης από τα όργανα του Ερντογάν!

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Άσβεστο το μίσος που καλλιεργείται στην τουρκική κοινωνία. Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Soz  την επομένη της βομβιστικής  επίθεσης στην Καισάρεια , εκτοξεύει απειλές και υποδαυλίζει την εχθρότητα .

Ενδεικτικά γράφει: “Δολοφόνοι και συνεργάτες τους, σύντομα θα κόψουμε τη ρίζα σας”.

“Εϊ παιδιά του διαβόλου! Περιμένετε. Θα γκρεμίσουμε στα κεφάλια σας τη Ρώμη, τη Βιέννη, το Παρίσι, το Βερολίνο και θα τα κάνουμε εδάφη του Ισλάμ και  καταφύγιο όλων των καταπιεσμένων”.

“Η επίθεση έγινε στη λεωφόρο Ταλάς. Ήθελαν να υπενθυμίσουν τον πόλεμο που έγινε μεταξύ Τούρκων και Κινέζων στην περιοχή Ταλάς πριν από χρόνια και έληξε με την νίκη των Τούρκων. Η λεπτομέρεια αυτή φανερώνει ότι οι διεθνείς διάβολοι που υποστηρίζουν την τρομοκρατική οργάνωση του ΡΚΚ, έδωσαν οδηγίες για το συμβολικό σημείο της επίθεσης.   Δεν διαφεύγει της προσοχής μας ότι στέλνονται μηνύματα που συνδέονται με τις νέες συμμαχίες που επιχειρεί η Άγκυρα”.

Το δημοσίευμα καλεί τα κόμματα να επαναφέρουν τη θανατική ποινή και τονίζει: “Αφού δεν μπορούμε να τους εκτελέσουμε να μην συλλαμβάνουμε ζωντανούς τους τρομοκράτες του ΡΚΚ. Να μην τρέφετε με τα χρήματα μας τους τρομοκράτες”.

Η καλλιέργεια του μίσους και του φανατισμού θα έχει ολέθριες συνέπειες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης