Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΠΝ
08/09/2017 | 06:40 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Ιατρικά απόβλητα δίπλα στο θέρετρο του ΠΝ στην Αγία Μαρίνα! Τι καταγγέλουν απόστρατοι

Ιατρικά απόβλητα δίπλα στο θέρετρο του ΠΝ στην Αγία Μαρίνα! Τι καταγγέλουν απόστρατοι

“Βόμβα” δίπλα στο θέρετρο του ΠΝ στην Αγία Μαρίνα! Σύμφωνα με καταγγελίες αποστράτων το τελευταίο δίμηνο τουλάχιστον 280 φορτηγά έχουν εισέλθει στο χώρο των παλιών λατομείων αδειάζοντας το φορτίο τους. Η κινητικότητα προκάλεσε την περιέργεια κάποιων οι οποίοι πήγαν στη περιοχή για να ελέγξουν τι αδειάζουν τα φορτηγά. Σύμφωνα με όσα λένε στο Militaire.gr  τα φορτηγά δεν αδειάζουν μόνο μπάζα όπως πίστεψαν στην αρχή,αλλά και ιατρικά απόβλητα!

Είναι αυτονόητο ότι οι καταγγελίες είναι σοβαρές και θα πρέπει η δημοτική αρχή να δώσει απαντήσεις. Το θέμα σαφώς ενδιαφέρει το ΠΝ, αφού τα λατομεία βρίσκονται “κολλητά” με το φράχτη της  Βάσης Νοτίου Ευβοϊκού στην οποία στεγάζεται  και λειτουργεί το Θέρετρο Αξιωματικών Ναυτικού (Θ.Α.Ν.). Εκεί όπου παραθερίζουν οι οικογένειες των στελεχών του ΠΝ

Το θέρετρο αποτελείται από τρία Ξενοδοχειακά συγκροτήματα των 48 δωματίων (Ξ1, Ξ2, Ξ3) έκαστο και 133 οικήματα τριών κατηγοριών (15 Α, 60 Β, 57 Γ). Συνολικά υπάρχουν 276 δωμάτια και 1062 κλίνες. Κατά τις ημέρες αιχμής το θέρετρο εξυπηρετεί περισσότερα από 1500 άτομα. Το Θέρετρο Αξιωματικών Ναυτικού (ΘΑΝ) αποτελεί Εκμετάλλευση Εξυπηρετήσεως Προσωπικού, ευρείας οικονομικής επιφάνειας, η οποία υπάγεται στο ΓΕΝ μέσω ΝΒΝΕ. Το ΘΑΝ ως ακίνητο ανήκει στο Ταμείο Εθνικού Στόλου. 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης