Υποστηριξε το militaire

ΘΡΑΚΗ: Δεν σέβονται ούτε το θάνατο ενός παιδιού! Τι έγινε στη Γλαύκη-ΒΙΝΤΕΟ

Militaire News

Τα όσα έγιναν χθες στην Γλαύκη της Ξάνθης ,στην κηδεία του στρατιώτη που πνίγηκε ενώ κολυμπούσε αποτελούν άλλη μια απόδειξη ότι οι “σκληροί” της Θράκης που ονειρεύονται τον εκτουρκισμό της δεν σέβονται απολύτως τίποτα.Ούτε το θάνατο ενός παιδιού,ούτε τον πόνο της οικογένειάς του η οποία τήρησε μια στάση αξιοπρεπέστατη.

Τι έγινε λοιπόν στη Γλαύκη.Πολλά γράφτηκαν από χθες το βράδυ.Δυστυχώς πολλοί επικέντρωσαν στη στάση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ.Ζεϊμπέκ προσπαθώντας να εκμεταλλευθούν και αυτό το θέμα για κομματικά κέρδη. Ο Ζεϊμπέκ έχει κάνει πάρα πολλά “φάουλ” κατά καιρούς,αλλά στο χθεσινό επεισόδιο μάλλον κατευναστικό ρόλο έπαιξε,όπως φαίνεται και στο βίντεο από την κηδεία του στρατιώτη.

Οι γονείς του παιδιού ενημέρωσαν τις στρατιωτικές αρχές ότι θα επιθυμούσαν να γίνει η τελετή ταφής με βάση τα θρησκευτικά τους πιστεύω.Τα οποία προέβλεπαν να είναι τυλιγμένο το φέρετρο με ισλαμικό λάβαρο κι όχι με την ελληνική σημαία.Κανείς δεν πέταξε την ελληνική σημαία,την οποία και παρέλαβαν συγκινημένοι οι γονείς του παιδιού από τον διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού.Επίσης δέχτηκαν τους τιμητικούς πυροβολισμούς από το στρατιωτικό άγημα.Οι γονείς του παιδιού δεν είχαν το παραμικρό παράπονο από τις στρατιωτικές αρχές.

Το πρόβλημα το δημιούργησαν οι “ψευδομουφτήδες” και οι “παρέες” τους. Όπως θα δείτε στο βίντεο σπρώχνουν τον νόμιμο μουφτή την ώρα της κηδείας για να πάρουν τη θέση του! Κανείς δεν απαίτησε την δική τους παρουσία όπως διαδίδουν.Ούτε η οικογένεια,ούτε κανένας άλλος. Εμφανίστηκαν ξαφνικά και με το έτσι θέλω ανέλαβαν την τελετή. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ,ο οποίος νωρίτερα είχε αποδοκιμαστεί,φαίνεται να προσπαθεί να ηρεμήσει τον νόμιμο μουφτή .

Το ερώτημα είναι μέχρι πότε η ελληνική Πολιτεία θα ανέχεται μια κλίκα σκληροπυρηνικων που δεν κρύβουν την επιθυμία τους να δουν την Θράκη ν΄ αλλάζει καθεστώς! Τι περιμένουν οι ελληνικές αρχές για να πάρουν μέτρα που Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΕΛΕΠΕΙ. Είναι δυνατόν ο ψευδομουφτής Μετέ να εύχεται σε στέλεχος της μειονότητας “να γίνει ο επόμενος Ντεκτάς” και να μην έχει καμία επίπτωση; Είναι δυνατόν να ανεχόμαστε συμπεριφορές σαν τη χθεσινή μόνο και μόνο για “να μην προκαλέσουμε ένταση”;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης