Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
14/03/2017 | 23:42
Militaire News

“Η Τουρκία στις φλόγες”

Το νέο βιβλίο του Λεωνίδα Κουμάκη «Η Τουρκία στις φλόγες» κυκλοφόρησε μέσα από την πλατφόρμα του Create Space (θυγατρική της Amazon) και καταγράφει την πορεία της σύγχρονης Τουρκίας σε 52 επιλεγμένα άρθρα και κείμενα της περιόδου 2008-2017 ταξινομημένα κατά ημερομηνία δημοσίευσης σε έξι ενότητες: Τουρκία, Αιγαίο, Θράκη, Κύπρος, Κωνσταντινούπολη, Αλβανία / Σκόπια.

 Τα άρθρα και τα κείμενα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο (διαστάσεις Α5, σελίδες 472) αναφέρονται σε όλα τα θέματα των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, όπως:την επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο,την μεθοδική πολιτική αφελληνισμού των αλησμόνητων πατρίδων,την μακροπρόθεσμη στρατηγική διοχέτευσης μουσουλμανικών πληθυσμών μέσα στον Ελλαδικό χώρο,το μουσουλμανικό τόξο που δημιουργείται μεθοδικά γύρω από την Ελλάδα,τις σχέσεις Τουρκίας – Ισραήλ – Ρωσίας,τον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται μέσα στην Τουρκία με τον πολυπληθή Κουρδικό πληθυσμό,τις σκοτεινές σχέσεις συνεργασίας της Τουρκίας με το Ισλαμικό κράτος,την εισβολή στην Συρία και στο Ιράκ,την τρομοκρατία που γονατίζει την οικονομία της Τουρκίας,το αποτυχών πραξικόπημα,τον στραγγαλισμό των ατομικών ελευθεριών μέσα στην Τουρκία τον ασφυκτικό έλεγχο του στρατού, της Δικαιοσύνης και της ελευθερίας του τύπου,τις εξωπραγματικές νεο – οθωμανικές φαντασιώσεις του καθεστώτος Ερντογάν και την σταδιακή μετατροπή της σύγχρονης Τουρκίας σε οικογενειακή επιχείρηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – από τους πλουσιότερα «αμειβόμενους» πολιτικούς του κόσμου.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε τις πρώτες είκοσι σελίδες του βιβλίου στο Amazon.com – το βρίσκετε εύκολα γράφοντας το επώνυμο του συγγραφέα (Koumakis) στην αναζήτηση της πρώτης σελίδας.

 Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στην Αθήνα, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, ώρα 19.00,  στο βιβλιοπωλείο «Ο Πολίτης» («Εκδόσεις Τσουκάτου», Μαυρομιχάλη 84 & Καλλιδρομίου, 114 72 Αθήνα, Τηλ. 2108817341, Fax. 2108818992).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης