Υποστηριξε το militaire

“Η Τουρκία δεν είναι σε πόλεμο” λέει ο Ερντογάν όταν στρατηγός μιλά για 400 νεκρούς στρατιώτες!

Militaire News

Ο Ερντογάν ισχυρίζεται στα σοβαρά ότι η Τουρκία δεν βρίσκεται σε πόλεμο,όταν ο πρώην Αρχηγός των ΕΔ Ι.Μπασμπούγ,μίλησε δημοσίως όπως έγραψε το Militaire.gr για τουλάχιστον 400 νεκρούς Τούρκους το τελευταίο διάστημα!

Ο Ερντογάν εξέφρασε την θέση αυτή σε ομιλία του -δείτε τη στο βίντεο- κατά τη διάρκεια της οποίας επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά των δημοσιογράφων…όλου του κόσμου!

Τι είπε:

“Βλέπετε πως από διάφορα μέρη του κόσμου, παίρνει ο καθένας στην πλάτη του μια φωτογραφική μηχανή, άλλος από Αγγλία, άλλος από Γαλλία , άλλος από Αμερική ή και άλλες χώρες της Ευρώπης και έρχονται και κάνουν βόλτες στο Ντιγιαρμπακίρ. Μα καλά τι δουλειά έχετε εσείς εδώ ; Τι κάνετε εσείς εδώ ; Αυτοί μετά βγάζουν όλο ψευδείς ειδήσεις. Το σενάριο είναι έτοιμο. Αυτό το σενάριο τους βάζουν να το πούνε κάποιοι από αυτούς που είναι εκεί. Και όλες οι δυνάμεις που υπάρχουν στα διεθνή ΜΜΕ, προσπαθούν να παρουσιάσουν, να προωθήσουν μια εικόνα σαν να υπάρχει πόλεμος στην Τουρκία. Σε εμάς δεν υπάρχει πόλεμος. Και δεν θα μπορέσουν να οδηγήσουν στον πόλεμο αυτή τη χώρα. Εμείς αυτή τη δουλειά με την άδεια του Θεού θα την τελειώσουμε. Με αυτή την ευκαιρία παρακαλώ για έλεος από τον Αλλάχ για όλους τους μάρτυρες μας”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης