Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
13/02/2017 | 11:45
Militaire News

Η συμμετοχή στη γενική συνέλευση της ΠΟΕΣ ηχηρή απάντηση στους ελάχιστους

Η συμμετοχή στη γενική συνέλευση της ΠΟΕΣ ηχηρή απάντηση στους ελάχιστους

Στην ανακοίνωσή της για τη γενική συνέλευση της ΕΣΠΕΑ η ΠΟΕΣ αναφέρεται  στην “παντελή απουσία μιας ολιγομελούς μειοψηφούσας ομάδας, που στο πρόσφατο παρελθόν, με την επίκληση νομιμοφανών ενεργειών, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια αέναης αναβολής της δημοκρατικότερης, στις συλλογικές οντότητες διαδικασίας, της Γενικής Συνέλευσης, απέδειξε ότι οι διασπαστικές ενέργειες των ελαχίστων, αντί να κλονίζουν, ενισχύουν την αποφασιστικότητα της ενωτικής μας πορείας” .

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣ:

Γνωρίζεται ότι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αυξημένη πλειοψηφική συμμετοχή των μελών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής, χωρίς εντάσεις, διαφωνίες ή αντιδικίες, η επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση του σωματείου, στην οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός, οικονο- μικός ισολογισμός – απολογισμός έτους 2016 και ο προϋπολογισμός έτους 2017.

Η μαζική συμμετοχή των μελών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής και η παντελής απουσία μιας ολιγομελούς μειοψηφούσας ομάδας, που στο πρόσφατο παρελθόν, με την επίκληση νομιμοφανών ενεργειών, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια αέναης αναβολής της δημοκρατικότερης, στις συλλογικές οντότητες διαδικασίας, της Γενικής Συνέλευσης, απέδειξε ότι οι διασπαστικές ενέργειες των ελαχίστων, αντί να κλονίζουν, ενισχύουν την αποφασιστικότητα της ενωτικής μας πορείας.

Ψευδεπίγραφες διαδικασίες και αυτοκλήτως διορισθέντα όργανα δεν έχουν καμία θέση στη δημοκρατία και τη λειτουργία του σωματείου μας. Η ενωτική συλλογική και ακομμάτι- στη έκφραση των στρατιωτικών συνεχίζει τη 13χρονη πλέον πορεία της και δεν μπορεί να εκτροχιαστεί, όσο και αν κάποιοι, απόντες και κατήγοροι έως χθες, το προσπαθούν, εκ των έσω πλέον. Τους καλούμε, έστω και την ώρα αυτή να αλλάξουν πορεία, άλλως και στο μέλλον, όπως και τώρα, θα βρίσκουν σταθερά απέναντί τους τη συντριπτική πλειο- ψηφία των συναδέλφων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης