Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική
06/02/2017 | 21:58 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Η πολιτική ζωή της χώρας …Ντίσνεϊλαντ! “Κόντρες σκανδάλων” σε κρίσιμες ώρες

Η πολιτική ζωή της χώρας ...Ντίσνεϊλαντ!

Στο μόνο που συμφωνούν οι πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής της χώρας σήμερα είναι ότι οι ώρες είναι -πάλι- κρίσιμες! Κατά τ΄ άλλα κάνουν ότι μπορούν για να δυναμιτίσουν την πολιτική ατμόσφαιρα την ώρα που η στοιχειώδης λογική λέει ότι η συναίνεση είναι το ζητούμενο.

Στο βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ οι κ.Ζαχαριάδης και Γεωργιάδης από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

Η αρχή έγινε με τη φοβερή αποκάλυψη της ΝΔ ,ότι ο πρωθυπουργός πήγε μετά από τη Λισσαβόνα στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Αρχικά οι “διαρροές” έκαναν λόγο για “τουρισμό στην Ντίσνεϊλαντ”. Αποδείχτηκε ότι ο Τσίπρας είχε ραντεβού που δικαιολογούν τη πτήση. Εκτός αν η ΝΔ πιστεύει ότι έπρεπε να πάει με λεωφορείο.

Από την άλλη πλευρά η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να κάνουν σημαία το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για διαμέρισμα της οικογένειας Μητοστάκη στο Παρίσι. Βιαστική η “έπαρση” της σημαίας.

Συναίνεση σε τέτοιο κλίμα δεν πρόκειται να ζήσουμε. Θα τσακώνονται και ταυτόχρονα θα συμφωνούν ότι οι ώρες είναι …κρίσιμες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης