Υποστηριξε το militaire
ΣΤΡΑΤΟΣ
12/12/2017 | 22:14
Militaire News

Η μπάντα της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας έπαιξε για τα παιδιά της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η μπάντα της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας έπαιξε για τα παιδιά της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Εορταστικές μελωδίες και χαρούμενες μουσικές, ήχησαν σήμερα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β΄» της «Αποστολής» και της Ι.Μ. Ιωαννίνων, όπου από νωρίς το μεσημέρι επικράτησε εορταστική ατμόσφαιρα και διάθεση, καθώς η Στρατιωτική Μουσική της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας Ιωαννίνων επισκέφθηκαν τον χώρο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο  Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμος, ο οποίος μαζί με τα παιδιά απήλαυσε  αγαπημένες μελωδίες, μοίρασε δώρα σε αυτά καθώς και  στους μουσικούς, έδωσε τις εγκάρδιες ευχές για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, την «Αποστολή» αλλά και την εταιρεία Chipita για το έργο που επιτελούν μαζί με την Μητρόπολη στα Γιάννενα  .

Τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα του ΚΔΑΠ της «Αποστολής» στα Ιωάννινα ξεκίνησαν με επίσκεψη της Στρατιωτικής Μουσικής της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας. Οκτώ μουσικοί με σαξόφωνο, τρομπέτα, αρμόνιο, κιθάρα & μπουζούκι, γεμάτοι διάθεση και αγάπη για τη μουσική ταξίδεψαν σήμερα τα παιδιά του κέντρο μας με μία σειρά κλασσικών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών ενώ το κέφι κορυφώθηκε με έντεχνα και λαϊκά τραγούδια. Μικροί και μεγάλοι θεατές ακολούθησαν το ξεδίπλωμα των ηχοχρωμάτων αρχικά τραγουδώντας μαζί με τους μουσικούς παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα, παιδικές παραμυθένιες μελωδίες, για να φθάσουν να χορέψουν Τσιτσάνη, να ανέβουν στην σκηνή και να παίξουν οι ίδιοι τουμπερλέκι και αρμόνιο. Ο ρυθμός και το κέφι συνεπήρε μικρούς και μεγάλους σε ένα υπέροχο ταξίδι ακουσμάτων!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης