Υποστηριξε το militaire
Breaking News Αμυντική Βιομηχανία ΠΑ
15/11/2017 | 06:30 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Η Ελλάδα δύο γενιές πίσω απ΄ όλους στον αέρα με τα αεροσκάφη 6ης γενιάς να ετοιμάζονται

Η Ελλάδα δύο γενιές πίσω απ΄ όλους στον αέρα με τα αεροσκάφη 6ης γενιάς να ετοιμάζονται

Ακόμη κι αν δεχτούμε την άποψη που λέει πως κάποια από τα F-16 που διαθέτει η ελληνική ΠΑ είναι αεροσκάφη 4ης γενιάς,πρέπει να παραδεχτούμε πως σε λίγο δεν θα ΄χουμε μείνει μία, αλλά δύο γενιές πίσω! Το να το παραδεχτούμε δεν είναι το δύσκολο. Κάποιοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις γι΄ αυτό, για αποφάσεις που δεν πήραν και σχέδια που δεν έκαναν. Κυβέρνησαν τα τελευταία 20 χρόνια και τις ζημιές που έκαναν στην Εθνική Άμυνα της χώρας τώρα τις πληρώνουμε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της  Shanghai News , η Κίνα προχωρά γοργά στην σχεδίαση  ενός  μαχητικού αεροσκάφους πολλαπλών ρόλων  έκτης γενιάς. Η Κίνα σχεδιάζει το αεροσκάφος με τη βοήθεια Ρώσων.

Το άρθρο στην κινεζική εφημερίδα  παραθέτει κάποιες λεπτομέρειες για το νέο αεροσκάφος .Η κωδική του ονομασία είναι  Huolong (“Fire Dragon”) .

Η Κίνα έχει κι αυτή προχωρήσει στην πέμπτη γενιά αεροσκαφών με το J-20.Αυτό είναι το μόνο δεδομένο. Όπως και το γεγονός ότι η Ελλάδα, χώρα μέλος του ΝΑΤΟ που αντιμετωπίζει πραγματικό στρατιωτικό κίνδυνο, χρόνια τώρα δεν έχει κάνει το παραμικρό για να περάσει η Πολεμική της Αεροπορία στην σύγχρονη εποχή.

Προς το παρόν αναμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα του εκσυγχρονισμού των F-16. Δεν μας έχει απομείνει τίποτα άλλο να περιμένουμε…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης