Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Η “Γερμανία πάνω απ΄ όλα” και οι “υπερπατριώτες” της ΧΑ

Η

Χρειαζόταν το εξαιρετικά αποκαλυπτικό βίντεο της Εφημερίδας των Συντακτών για να μάθουμε τι εστί Χρυσή Αυγή; Όχι βέβαια,αλλά η δουλειά των συναδέλφων της εφημερίδας είναι άξια συγχαρητηρίων ,γιατί ξεγυμνώνει όσους παριστάνουν τους “πλανεμένους” και τους “ανήξερους” που ψηφίζουν ΧΑ και απλά ντρέπονται -ακόμη- να παραδεχτούν δημόσια ότι συμφωνούν με τη παράνοια που είδαμε στο βίντεο…

Από τη μια να τραγουδάς “η Γερμανία πάνω απ΄ όλα” και από την άλλη να παριστάνεις τον “υπερπατριώτη” με τον Εθνικό Ύμνο. Σβάστικα κι Ελλάδα ήταν πάντα απέναντι. Δεν πάνε μαζί. Μπορεί δοσίλογοι και μαυραγορίτες να τη “σκαπούλαραν” μετά από τη κατοχή,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έγιναν και πλειοψηφία Ούτε θα γίνουν.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας στις επόμενες εκλογές δικαιολογίες και άλλοθι δεν υπάρχουν. Όσοι επιλέξουν τη ΧΑ,γνωρίζουν πολύ καλά τι ψηφίζουν.

Στις επόμενες εκλογές θα ΄χει μεγάλο ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε πόσοι και ποιοι από τις ΕΔ θα ακολουθήσουν το δρόμο της “Γερμανίας πάνω απ΄ όλα”. Κι εκεί θα πρέπει κάποιος να μας εξηγήσει με πειστικά επιχειρήματα τι ακριβώς ερεύνησε το ΓΕΕΘΑ σ΄ εκείνη την …έρευνα-εξπρές το 2013.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης