Υποστηριξε το militaire
ΘΡΑΚΗ
24/05/2017 | 22:58
Militaire News

Ηχηρό όχι στις τουρκικές επιδιώξεις των Τούρκων στην Θράκη από Σγουρίδη και Ούτση

Ηχηρό όχι στις τουρκικές επιδιώξεις των Τούρκων στην Θράκη από Σγουρίδη και Ούτση

Με κοινή τους δήλωση ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Χρύσα Ούτση εκφράζουν την αντίθεσή τους στον διαχωρισμό πολιτών που επιχειρεί ο Δήμος Μύκης. Έχει να κάνει με την απαράδεκτη πρακτική του δημάρχου που αποκάλυψε το Militaire.gr να θέτει ως όρο για την πρόσληψη στο δήμο τη γνώση της τουρκικής γλώσσας, πιστοποιημένη από πανεπιστήμιο της Άγκυρας!

Η δήλωση:

Την ανάκληση της απόφασης του Δήμου Μύκης ο οποίος προχωρά σε προσλήψεις με απαραίτητο προσόν τη γνώση τουρκικής γλώσσας που θα πιστοποιείται από πανεπιστήμιο της Άγκυρας, ζητούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

«Πολίτες Α ή Β κατηγορίας δεν υπάρχουν, ούτε θα επιτρέψουμε να υπάρχουν και τέτοιου είδους μεθοδεύσεις ουδέποτε θα περάσουν» τονίζουν από κοινού ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος Παναγιώτης Σγουρίδης και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ούτση Κούτρα Χρύσα.

«Η εργασία αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και όχι «φωτογραφικών προκηρύξεων».

Το προσοντολόγιο είναι συγκεκριμένο στο ελληνικό δημόσιο γι’ αυτό δεν μπορούμε να δεχτούμε, ως απαραίτητο προσόν διορισμού την τουρκική γλώσσα, όπως δεν μπορούμε μάλιστα να κάνουμε αβάντα και σε τουρκικό κρατικό φορέα, επειδή το επιθυμεί ο Δήμος Μύκης γιατί παραπέμπει σε «πελατειακές» προσλήψεις παράνομες και καταχρηστικές. Ζητούμε άμεσα την ορθή επανάληψη της προκήρυξης από τους αρμόδιους φορείς».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης