Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΣΤΡΑΤΟΣ
01/05/2017 | 06:37 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

ΕΠΟΠ “βιδωμένοι” επί 10ετία σε μια φρουρά αλλά στο ΓΕΣ πανηγυρίζουν για τις μεταθέσεις

ΕΠΟΠ

Στο ΓΕΣ είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι έχουν αρχίσει να ανακοινώνονται μεταθέσεις αξιωματικών τόσο νωρίς. Καλά κάνουν και μπράβο για το αυτονόητο που θα ΄πρεπε να είναι κανόνας χρόνια τώρα.

Όμως θα πρέπει να απαντήσουν πως είναι δυνατόν ΕΠΟΠ που έχουν συμπληρώσει 10 χρόνια σε δύσκολες φρουρές να μην μπορούν να μετατεθούν όχι σε μονάδες αστικών κέντρων,αλλά ούτε καν σε άλλες ακριτικές περιοχές!

ΕΠΟΠ με εννέα χρόνια σε νησί πρώτης γραμμής ζητά να μετατετθεί στην Θράκη και δεν μπορεί! Γιατί; Ποιο είναι το πρόβλημα να πάει σε μονάδα της Θράκης;

Συνεπώς καλά είναι τα “πανηγύρια και οι χαρές” για τις μεταθέσεις στα “ψηλά” της ιεραρχίας,αλλά Στρατός υπάρχει και παρακάτω. Ο Α/ΓΕΣ Α.Στεφανής προφανώς και το γνωρίζει με όλες τις επισκέψεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα.

Το πρόβλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο και δεν περιορίζεται σε “μερικούς ΕΠΟΠ”. Είναι πολλά τα παράπονα και όπως τ΄ ακούμε εμείς είναι και απολύτως δικαιολογημένα. Ας δουν λοιπόν στο ΓΕΣ τους “βιδωμένους” επί μία δεκαετία ΕΠΟΠ σε μια φρουρά και ας προσπαθήσουν όσους μπορούν και είναι εφικτό να τους ικανοποιήσουν. Δεν θα πάνε σε υπηρεσία γραφείου οι άνθρωποι. Σε μάχιμες μονάδες θα μετατεθούν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης