Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΠΝ
29/06/2017 | 06:20 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Επιστράτευση” στο ΠΝ για να καθαριστεί η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων!

Μέγα θέμα από το πουθενά προέκυψε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και οδήγησε σε…”επιστράτευση”!! Την Τρίτη γίνεται η τελετή  Ορκωμοσίας των  Νέων Σημαιοφόρων ΠΝ και προέκυψε το θέμα του καθαρισμού και του ευπρεπισμού της Σχολής. 

Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων όπως φαίνεται δεν έχει ικανό αριθμό ναυτών για να γίνει η “δουλειά” και αξιωματικός που υπηρετεί εκεί, ενθυμούμενος τη δική του εμπειρία όταν ήταν μαθητής στην ίδια σχολή, είπε πως τις αναγκαίες εργασίες θα τις αναλάβουν οι Ναυτικοί Δόκιμοι, όπως γινόταν πάντα και στα δικά του χρόνια.

Ωστόσο η Διοίκηση της Σχολής φαίνεται ότι είχε άλλη άποψη. Με σήμα προς όλες τις υπηρεσίες ζήτησε να αποσπαστούν ναύτες, οι οποίοι εδώ και περίπου μια βδομάδα  έχουν αναλάβει την επιχείρηση συμμαζέματος της ΣΝΔ!

Αυτό που συμβαίνει στη Σχολή Δοκίμων δεν φαίνεται να συμβαίνει στις υπόλοιπες στρατιωτικές σχολές. Είναι στους πάντες γνωστό, ότι οι χώροι της κάθε σχολής είναι αποκλειστική ευθύνη των μαθητών. Πως οι αυριανοί ηγήτορες του ΠΝ θα καλεστούν να διοικήσουν, αντιμέτωποι με την ωμή πραγματικότητα της λειψανδρίας στο στράτευμα, όταν δεν τους έχουν μάθει τα βασικά, που είναι να καθαρίζουν και να ευπρεπίζουν τους χώρους που οι ίδιοι χρησιμοποιούν;

Επειδή “ΟΥΔΕΝ ΜΟΡΦΩΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ”,  καλό θα είναι οι αυριανοί Αξιωματικοί μας, να γνωρίζουν από πριν τι σημαίνει  καθαρίζω και ευπρεπίζω το χώρο μου, πριν διατάξουν τους υπαξιωματικούς και τους ναύτες να το κάνουν εκεί που θα πάνε να διοικήσουν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης