Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Επιστολή μυστήριο Νταβούτογλου στον Τσίπρα για τις εξελίξεις στην Τουρκία!

Επιστολή μυστήριο Νταβούτογλου στον Τσίπρα για τις εξελίξεις στην Τουρκία!

Επιστολή Νταβούτογλου στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα! Ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα Κερίμ Ουράς πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου για να επιδώσει επιστολή του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας, κ. Αχμέτ Νταβούτογλου, σχετικά με τις εξελίξεις στην Τουρκία! Δεν έχουν δοθεί διευκρινήσεις γι΄ αυτή την επιτολή-μυστήριο…

Πως ο Νταβούτογλου τον οποίο “παραίτησε” ο Ερντογάν στέλνει επιστολή στον Έλληνα πρωθυπουργό για τις εξελίξεις μετά από το πραξικόπημα; Κάποιες πληροφορίες τον θέλουν σε δυσμένεια και μόλις χθες έγινε γνωστό ότι στενός του συνεργάτης από την εποχή που ήταν ΥΠΕΞ έχει συλληφθεί και ανακρίνεται! Αλλά αν είναι σε δυσμένεια όπως λένε,πως χρησιμοποιεί τον Τούρκο πρέσβη που είναι αδύνατον να κάνει το κεφαλιού του και να μεταφέρει επιστολές Νταβούτογλου,χωρίς το τουρκικό ΥΠΕΞ να έχει δώσει πράσινο φως.

Ο Νταβούτογλου υπήρξε ο “εμπνευστής” της πολιτικής των μηδενικών προβλημάτων της Τουρκίας με τους γείτονές της.Απέτυχε παραγωδώς όπως ήδη γνωρίζουμε.Ήταν ο Τούρκος πρωθυπουργός που μέσω συνέντευξής του σε ελληνική εφημερίδα μας είχε πει ότι το Καστελόριζο…δεν υπάρχει…Ότι ανήκει γενικώς κάπου στην Μεσόγειο.

Μετά από την παραίτηση-αποπομπή  ίσως ορισμένοι να τον ξαναείδαν με συμπάθεια…Δεν άλλαξε τίποτα.Ο Νταβούτογλου ήταν και παραμένει ένας “ανατολίτης μπαγασάκος”.

Το περιεχόμενο της επιστολής θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον…

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης