Υποστηριξε το militaire
Διεθνή Πρώτη Γραμμή
05/06/2017 | 14:00 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Φ. Καρβουνοπούλου

Επίμονη και ανυποχώρητη η Μελάνια, όπως φανερώνει ο γραφικός της χαρακτήρας!

Επίμονη και ανυποχώρητη η Μελάνια, όπως φανερώνει ο γραφικός της χαρακτήρας!

Ο γραφικός της χαρακτήρας είναι σφιχτός και στενός και δεν έχει κανένα δείγμα γενναιοδωρίας του πνεύματος.

Είναι γνωστό ότι η μελέτη του γραφικού χαρακτήρα του καθενός μας φανερώνει πολλά για την προσωπικότητά μας και τα χαρακτηριστικά μας.

Μια ειδική στον τομέα αυτόν ανέλυσε τον γραφικό χαρακτήρα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ από ένα σημείωμα που άφησε η ίδια σε ένα παιδικό νοσοκομείο στην Ιταλία και κατάφερε να «μπει» στο εσωτερικό της προσωπικότητάς της.

Η Σέιλα Κούρτζ, ειδική γραφολόγος που δραστηριοποιείται στην Νέα Υόρκη, ισχυρίζεται ότι τόσο τα απλά όσο και τα πιο σύνθετα, καλλιγραφικά γράμματα είναι δείγματα της προσωπικότητάς μας.

Έχοντας μελετήσει τον γραφικό χαρακτήρα του Προέδρου Τραμπ για πολλές δεκαετίες, η Κούρτζ επιμένει ότι ενώ η Πρώτη Κυρία σε γενικές γραμμές δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να την ανακαλύψουμε, αντίθετα ο γραφικός της χαρακτήρας μας αποκαλύπτει πολλά…

Μετά την επίσκεψή της στην Παιδιατρική Κλινική της Ιταλίας, άφησε ένα σημείωμα, το οποίο έγραφε: “Τι υπέροχο που σας επισκέφτηκα! Μείνετε δυνατοί και αισιόδοξοι! Με πολλή αγάπη, Μελάνια Τραμπ!” Ζωγράφισε επίσης ένα λουλούδι και μια καρδιά.

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι υπάρχουν κάποιες μικρές ουρές στο τέλος των λέξεων, κάτι που φανερώνει πείσμα και επιμονή- είναι επίμονη προκειμένου να κρατήσει ό,τι πιστεύει ότι της ανήκει,» δήλωσε η ειδικός στην Daily Mail.

Επιπλέον, η Κούρτζ ισχυρίζεται ότι ο γραφικός της χαρακτήρας δείχνει ότι της αρέσει να συγκεντρώνει και να αποκτά πράγματα, υλικά και μη.

Και η ακρίβεια στα γράμματά της και στις τελείες φανερώνουν ότι είναι καλή ακροάτρια, ειλικρινής, πιστή και με αυτοέλεγχο.

Επίσης ενδιαφέρον έχει η αποκάλυψη της Κούρτζ ότι υπάρχουν μυστηριώδεις ομοιότητες μεταξύ των υπογραφών της κυρίας Τραμπ και του συζύγου της.

Ανέφερε επίσης ότι η υπογραφή της Μελάνια μοιάζει εκπληκτικά με αυτή του συζύγου της παρόλο που η δική της είναι πιο «σφιχτή, στενή» και δεν έχει κανένα σημάδι γενναιοδωρίας του πνεύματος.

Αντιθέτως, η υπογραφή του Προέδρου των ΗΠΑ φανερώνει ότι δεν επιθυμεί να ξέρουν ποιος είναι ενώ είναι και πολύ ματαιόδοξος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης